Ondas al Millor Programa de Ràdio: "Crims", de Carles Porta

"Crims", premi Ondas al millor programa de ràdio

Avui, 20 d'octubre, s'ha donat a conèixer la decisió del jurat de la 68a edició dels Premis Ondas a Barcelona. "Crims", el programa "true crime" de Catalunya Ràdio dirigit i presentat per Carles Porta, ha estat reconegut amb el premi Ondas al millor programa de ràdio de tot l'Estat.

Segons el jurat del premis, el programa de Carles Porta "ha recuperat amb rigor periodístic, màxima qualitat i èxit, la narrativa radiofònica de la crònica negra".

Actualitzat

"Crims", que encara la quarta temporada a Catalunya Ràdio, porta setmana rere setmana històries reals que han acabat amb la mort d'algun dels protagonistes amb una gran acollida dels oients i reunint cada vegada més seguidors.

Amb una trajectòria de 67 edicions celebrades anualment des de la seva fundació el 1954, els Premis Ondas mantenen l'objectiu de reconèixer i impulsar les produccions radiofòniques, musicals i televisives que, tant a nivell nacional com internacional i en tots els seus gèneres i formats, aportin elements innovadors i millorin l'experiència de l'audiència.

Aquests guardons són un observatori privilegiat del talent del sector audiovisual espanyol i internacional.

En aquesta edició, han estat presentades més de 550 candidatures procedents de 17 països de tot el món.

Els jurats nacionals i internacionals, constituïts per 25 professionals de ràdio, televisió, publicitat i música, han estat els encarregats d'escollir els guanyadors d'aquest any, que rebran un total de 21 premis.

catradio.cat/crims

Anar al contingut