"Crims" de Catalunya Ràdio obté l'Ondas i el Nacional de Comunicació

"Crims" de Catalunya Ràdio obté l'Ondas i el Nacional de Comunicació

"Solidaris", "Les dones i els dies" i "L'ofici d'educar" s'afegeixen als premis i reconeixements que aquestes setmanes estem rebent a la ràdio pública

Actualitzat
Aquesta setmana vam recollir al Palau de la Generalitat el Premi Nacional de Comunicació que el jurat ha atorgat a "Crims" com a millor programa de ràdio del país. Vull compartir amb tots vosaltres el bon moment que vivim, amb reconeixements a la qualitat, a la càrrega de servei públic i a l'orientació a la innovació dels nostres continguts, que arriben des d'indrets molt diversos.

En pocs dies hem sumat l'Ondas, el Premi Nacional de Comunicació i el Premi de Comunicació Miquel Armengol, a Molins de Rei, per "Crims". La setmana passada, la Montse Virgili va rebre el Premi de Bones Pràctiques en Comunicació No Sexista pel programa "Les dones i els dies". D'aquí poc, el "Solidaris", que condueix la Mercè Folch, recollirà el Premi Civisme, que atorga el Departament de Drets Socials, i el Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis, que atorguen un seguit d'entitats, entre les quals hi ha el Col·legi de Periodistes i Justícia i Pau. I encara, dilluns a la tarda se'ns comunicava que l'Associació Rosa Sensat reconeixia la feina de l'Elisabet Pedrosa al capdavant de "L'ofici d'educar", l'espai sobre ensenyament que s'emet dins "El suplement".  

N'hi ha hagut molts d'altres abans, i no són pas els últims reconeixements que ens tocarà celebrar. Però em fan una especial il·lusió perquè són productes, com el "Crims", que combinen el talent extraordinari de personatges com el Carles Porta amb la força de la nostra gent, des dels redactors o guionistes fins als tècnics d'exteriors i d'estudis, muntadors musicals, lingüistes, documentalistes i un llarg etcètera. La foto que vam fer divendres passat ho demostra. Tots ens sentim nostre l'èxit i m'ha semblat imprescindible compartir-lo amb tots vosaltres. I, per descomptat, amb els oients, que donen sentit a la nostra feina.

Al gener es compliran 6 anys de l'encàrrec que vaig rebre del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per dirigir la ràdio pública del país. Després de tant de temps d'esforços i bons i mals moments, crec que és bo que ho gaudim com un tot.  

Moltes gràcies a tots i a totes. Us animo a continuar.
Anar al contingut