Córrer no és de covards: tot el que has de saber de La Cursa de TV3 i Catalunya Ràdio
#LaCursaTV3CatRàdio

Córrer no és de covards: Tot el que has de saber de La Cursa de TV3 i Catalunya Ràdio

Com aconseguir la samarreta oficial i quin transport públic gratuït tindràs per participar a la cursa per celebrar els 40 anys de la televisió i la ràdio públiques del país

Actualitzat

Ja t'has apuntat a La Cursa? Hi ha ocasions especials, i aquesta s'ho mereix. Així que no volem cantar-te les quaranta i posar-te falta d'assistència, sinó celebrar amb tu els 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3, el 18 de juny. És una data per fer la festa grossa.

El primer que has de fer és inscriure-t'hi ara mateix si és que encara no ho has fet. Tanquem inscripcions el 14 de juny. Aquí tens tota la informació que necessites per estar ben preparat o preparada:

Sortida i arribada d'una cursa oficial

Començarem davant de Catalunya Ràdio, a l'avinguda Diagonal número 614 de Barcelona. No t'adormis: la sortida està prevista a les 8.30 del matí del 18 de juny del 2023. I tindràs fins a dues hores per completar el trajecte lineal de 6 km. A més, és una cursa avalada per la Federació Catalana d'Atletisme.

L'arribada la trobaràs davant l'Hospital Moisès Broggi, a la intersecció del carrer Sant Martí de l'Erm amb l'avinguda Baix Llobregat de Sant Joan Despí.

Transport públic i busos gratuïts

Et donem totes les facilitats del món per venir. Et recomanem que facis servir el transport públic i evitis restriccions de circulació. Preferentment, fes servir el metro: L5 Hospital Clínic o L3 Maria Cristina.

I si deixes el cotxe a la zona d'arribada i vols anar fins a la zona de sortida, podràs agafar el TRAM de forma gratuïta fins a les set del matí o bé utilitzar els busos llançadora que sortiran cada cinc minuts de la porta de TV3 fins a l'estació de metro de Sant Ildefons (L5) des de les 6.00 fins les 07.30.

Per tornar a la zona de sortida un cop acabada la cursa, el TRAM tornarà a funcionar amb normalitat. El viatge serà gratuït des de l'estació que hi ha al costat de l'arc d'arribada fins a Catalunya Ràdio, a la plaça Francesc Macià. Igualment tindràs el busos llançadora fins a les 12.30.

Quan recullis el teu dorsal, també et donarem un bitllet per pujar al tramvia gratuïtament. Ah! Si vens amb cotxe, l'aparcament de la Zona Universitària és l'espai més gran per deixar-lo. Tens 20 minuts caminant fins a la sortida.

Recollida de dorsals abans de la cursa

Alerta, que no podràs tenir el dorsal el mateix dia de la cursa. Atenció als horaris i dies per recollir-lo. Tens les opcions següents:

A Barcelona, el divendres 16 i el dissabte 17 de juny, de 10.00 a 20.00, a l'Illa Diagonal.
A Tarragona, a la delegació de Catalunya Ràdio, al carrer Ramon i Cajal número 36, pis 3, el divendres 16 de juny d'11.00 a 19.00.
A Lleida, a la delegació de TV3, a l'avinguda de l'Exèrcit, número 33, el divendres 16 de juny, d'11.00 a 19.00.
A Girona, a la delegació de TV3, a la Ronda Fort Roig, número 20, el divendres 16 de juny, d'11.00 a 19.00.

També tindràs una samarreta oficial de La Cursa quan recullis el dorsal.

Córrer no és de covards: Tot el que has de saber de La cursa de TV3 i Catalunya Ràdio
 

Llebres per ajudar-te durant el recorregut

Sobre les qüestions més tècniques, et recordem que tindrem el sistema de cronometratge Championship. Per tant, hauràs d'escollir l'opció en el moment de la inscripció.

Per seguretat, també és obligatori córrer amb xip i el dorsal ben col·locat. I hem organitzat un equip de llebres per ajudar-te a aconseguir el teu objectiu. Les trobaràs als calaixos de sortida amb banderoles identificatives amb el ritme en què faran la cursa.

Per a tota la família

No hi ha edat mínima per participar-hi. Això sí, els pares o tutors haureu d'autoritzar l'activitat en el moment de la inscripció. Els menors de 14 anys entraran en la categoria d'infantil/súpers.

Si vols córrer empenyent un cotxet de nadó, et recomanem fer l'última sortida. Ah! I tothom que hi participi tindrà un diploma.

Si tens qualsevol altra consulta, pots adreçar-te a l'adreça de correu electrònic lacursa@ccma.cat.

Anar al contingut