Xantal Llavina
Xantal Llavina.
DISSABTE I DIUMENGE

Com es viu la guerra a les xarxes socials i l'entrenador de tenis Toni Nadal, al "Revolució 4.0"

El "Revolució 4.0" de demà, dissabte 26 de març, a les 22.00, parlarà amb Lluís Caelles de com ha viscut la seva cobertura de la guerra d'Ucraïna.

Diumenge, també a partir de les 22.00, Xantal Llavina conversarà amb l'entrenador de tenis Toni Nadal, que explicarà quin és el seu mètode.

Dissabte, Xantal Llavina entrevistarà al "Revolució 4.0" el periodista de TV3 Lluís Caelles, que explicarà l'experiència que ha viscut com a enviat especial a la guerra d'Ucraïna. A banda de comentar les situacions dures que ha viscut, com l'encanonament per part de soldats ucraïnesos pensant que era un espia, explicarà com es treballa cobrint una guerra: com es fan les connexions en directe, quina tecnologia es fa servir o per què són importants les xarxes socials per rebre o donar informació.  

El publicista Jordi Urbea també parlarà de la guerra a la seva secció. En el seu cas, analitzarà com pot afectar la reputació i, per tant, el negoci multinacional, haver marxat o haver-se quedat a Rússia un cop aplicades les sancions econòmiques a aquest país. Joana Barbany explicarà què és el Col·laboratori Catalunya, una iniciativa que vol promoure l'accés universal a la innovació. I Mònica Roca parlarà dels deures que ha de fer Catalunya si vol posar-se al nivell de la Unió Europea en qüestions, per exemple, com la desigualtat econòmica o la promoció de les energies renovables. 

Diumenge, Llavina conversarà amb l'entrenador i coach de tenis Toni Nadal, que explicarà el seu mètode d'entrenament, que ha portat el seu nebot Rafa Nadal a convertir-se en un dels millors tenistes de la història. Saber enfrontar-se a les dificultats i al patiment, treballar molt per millorar el talent, entrenar l'actitud o potenciar l'autocrítica són algunes de les eines que Toni Nadal fa servir en els seus entrenaments i que creu que també són vàlides per desenvolupar qualsevol feina o empresa.  

Santiago Niño-Becerra analitzarà l'actualitat econòmica, plena de qüestions tan complexes com el preu cada vegada més desorbitat del carburant i l'energia. D'aquesta qüestió, però des de l'òptica dels consumidors i també de les empreses, s'en parlarà amb Carlota Pi, que també proposarà solucions per anar trencant amb la dependència del gas com una de les fonts energètiques predominants. I Natàlia Mas destacarà iniciatives per impulsar la digitalització de dues mil empreses catalanes. 

 

 

Anar al contingut