Llibres per a dies de pluja
Mairal, Santaeulàlia i Vonnegut, tres autors que són una aposta guanyadora
Llibres per a dies de pluja
Hi ha res millor que llegir amb el so de la pluja de fons? (Foto: iStock)
Hi ha res millor que llegir amb el so de la pluja de fons? (Foto: iStock)
Ciutat Maragda

Llibres per a dies de pluja

Mairal, Santaeulàlia i Vonnegut, tres autors que són una aposta guanyadora

Actualitzat

Vivim temps convulsos, emocionalment i meteorològicament parlant. Hi ha res millor que refugiar-se en un llibre quan l'exterior ens sembla hostil? A les recomanacions de la setmana del "Ciutat Maragda", la Llibreria Geli ens proposa tres llibres considerats gairebé clàssics, que faran que no existeixi el temps. 

"Salvatierra", de Pedro Mairal (Libros del Asteroide)

Aquesta és una de les obres més admirades i traduïdes de Pedro Mairal. Amb un estil sobri, directe i, a la vegada, molt ric, Mairal ens explica el periple al voltant de la recerca d'un tros de tela, desaparegut d'un immens mural de gairebé quatre quilòmetres. Ens hi mostra, una vegada més, la complexitat de les relacions humanes.

"2017. Dietari d'un any convuls", de Josep Navarro Santaeulàlia (Editorial Gavarres)

"2017. Dietari d'un any convuls" és un viatge íntim i personal a través de les vivències i els records de l'escriptor banyolí Josep Navarro Santaeulàlia. 

Estem davant d'un dietari que ens recorda la trajectòria d'altres autors catalans com Eugeni Xammar, Rudolf Llorens o Josep Pla, tots cronistes del seu temps. 

Santaeulàlia reflexiona de manera crítica sobre la supervivència de la llengua catalana i reviu la seva profunda i sincera amistat amb en Boris, alcalde de Fontcoberta, durant l'any més convuls de la Catalunya contemporània. 

"Matadero cinco, la cruzada de los ninos", de Kurt Vonnegut, amb traducció de Miguel Temprano (Blackie Books)
Reedició i nova traducció de "Matadero cinco, la cruzada de los ninos"; l'obra immortal de Kurt Vonnegut, on Billy Pilgrim viatja a través del temps per plantejar-nos els horrors de la guerra i l'absurd de la condició humana. Al nou canal de Youtube de la Llibreria Geli en teniu un tastet. 

En vols més? A la pàgina de "Ciutat Maragda" trobaràs més recomanacions.

Anar al contingut