Chacón: "No sap el que Zapatero està vivint a causa de l'Estatut"

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", la ministra d'Habitatge, Carme Chacón, ha defensat la "valentia" del president Zapatero i la "influència" del PSC en tot el procés. "No sap el que Zapatero està vivint a causa de l'Estatut", ha afirmat.

Actualitzat
Carme Chacón agraeix a José Luis Rodríguez Zapatero "l'esforç importantíssim" que va fer amb l'Estatut, un text que surt d'una "feina llarga, dura, difícil, de dos anys a Catalunya, i després d'una negociació tensa i sobretot molt acurada perquè l'Estatut que ja havíem votat els catalans quedés dins els acords constitucionals que vam prendre".
Diu que el president del govern espanyol es va implicar en l'Estatut "amb molta influència del PSC, sense cap mena de dubte". I afegeix que per il·lustrar "la influència que ara mateix el PSC està tenint sobre el PSOE, només cal que li posi els pressupostos del 2008 sobre la taula". Tenir un grup parlamentari propi a Madrid, ara per ara, no és una prioritat per Chacón, perquè tal com estan les coses ja "ens va molt bé".
Anar al contingut