Chacón diu que en 10 anys el Pacte Nacional per l'Habitatge permetrà resoldre el 80% dels problemes

La ministra d'Habitatge, Carme Chacón, ha qualificat d'"intel·ligent" el Pacte Nacional per l'Habitatge i ha remarcat, a Catalunya Ràdio, que en 10 anys permetrà que el 80% de persones que tenen problemes per accedir a un habitatge ja en tinguin.

Actualitzat

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", la ministra d'Habitatge, Carme Chacón, s'ha felicitat per l'ampli consens aconseguit en l'elaboració del pacte. "Que l'acord sigui entre tots els implicats en la construcció de l'habitatge, amb qui posa sòl públic, amb qui pot incidir políticament en l'abaratiment del preu de l'habitatge i finalment, per tant, en la solució de l'habitatge, li dóna aquesta vigència llarga temporal que ens permetrà en un horitzó de deu anys dir que aquí a Catalunya en matèria d'habitatge han canviat les coses".
La ministra espera que "amb el temps, aquells que avui són fora (en referència a CiU i PPC) seran dins". I en aquest punt lamenta que no s'adhereixin a la iniciativa pel tema del lloguer forçós d'habitatges buits, un aspecte que segons diu "està fora del pacte".

 

Anar al contingut