DIUMENGE, A LES 12.00

Catalunya Ràdio transmet la diada castellera de les Santes des de Mataró

Diumenge, 21 de juliol, a les 12.00, el programa "Castells a Catalunya Ràdio", amb Carles Cortés, transmetrà en directe la diada castellera de les Santes des de la plaça de Santa Anna de Mataró, i a les 21.00, l'informatiu casteller "3 rondes", de Catalunya Informació, amb Josep Almirall i David Prats, també seguirà tota l'activitat castellera del cap de setmana.

El programa "Castells a Catalunya Ràdio", amb Carles Cortés, transmetrà diumenge, 21 de juliol, a les 12.00, la diada castellera de les Santes, des de la plaça de Santa Anna de Mataró (el Maresme), amb la presència de les colles Capgrossos de Mataró, Castellers de Vilafranca i Minyons de Terrassa.

Carles Cortés estarà acompanyat, en la transmissió, d'Albert Mercadé, els periodistes Josep Almirall i David Prats –l'equip de l'informatiu "3 rondes"- i Oriol Rodríguez, amb l'objectiu d'acostar el fet casteller a la gent entesa i, també, de ser didàctics amb la gent que no ho és tant.

El programa "3 rondes", de Catalunya Informació, de 21.00 a 22.00, seguirà l'activitat castellera d'aquest cap de setmana, amb la participació de Francesc Domènech, periodista casteller i director de NW-Revista de Reus, i Bea Jiménez, cap de colla dels Castellers de Sabadell.

Les pròximes diades castelleres que oferirà en directe "Castells a Catalunya Ràdio" seran les de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès; Santa Tecla, a Tarragona; Santa Úrsula, a Valls, i Tots Sants, a Vilafranca del Penedès.

 

catradio.cat

 

Anar al contingut