Catalunya Ràdio tanca el mes de febrer amb 688.000 usuaris únics a internet
ComsCore febrer 2019

Catalunya Ràdio tanca el mes de febrer amb 688.000 usuaris únics a internet

Segons la consultora ComsCore, l'emissora creix un 12% respecte al mateix període de l'any anterior

Actualitzat

Catalunya Ràdio continua creixent a internet. El febrer va tornar a ser un mes d'una gran intensitat informativa, amb l'arrencada del judici del procés, i això es reflecteix en el consum al web catradio.cat i a l'app de l'emissora. En concret, s'ha arribat als 688.000 usuaris únics al conjunt d'Espanya, fet que suposa un augment del 11% respecte al mes de gener i un 12% respecte a fa un any.

El judici del procés i la victòria del Girona al Bernabéu, el més escoltat a catradio.cat

La victòria del Girona davant del Madrid al Bernabéu va ser l'àudio més escoltat del mes de febrer. El dia 17 el club català va guanyar per 1-2 i va trencar la mala ratxa de 13 partits seguits sense guanyar entre Lliga i Copa. El "Tot gira" va entrevistar el capità del Girona

Àlex Granell: "És especial guanyar al Bernabéu en un moment tan difícil per a Catalunya"

El seguiment i anàlisi del judici del procés destaca entre els continguts més escoltats al web i app de Catalunya Ràdio. Un dels àudios més escoltats durant el mes de febrer va ser una entrevista a "El matí" de Mònica Terribas a Ernesto Ekaizer des de Madrid el dia que va començar el judici del procés al Tribunal Suprem, el 12 de febrer.

Ernesto Ekaizer: "El jutge Marchena ha comès la primera patinada en el minut 1 del judici"

Un altre dels continguts més consumits al febrer va ser un fragment de la tertúlia d'"El matí de Catalunya Ràdio" on el fiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín analitzava la segona setmana del judici del procés i parlava de la possible repercussió penal si es confirmava la presència d'armes a cotxes de la Guàrdia Civil el 20S

Pallín: "Si hi havia carregadors als cotxes de la Guàrdia Civil, seria motiu d'un consell de guerra"

L'humor i l'economia, també entre els continguts més clicats

L'humor de l'"APM?" més exitós entre els usuaris durant el mes de febrer va ser arran de la declaració de Joan Tardà com a testimoni en el judici del procés. L'aleshores diputat d'ERC al Congrés va voler declarar en català però el president de tribunal, Manuel Marchena, no el va deixar perquè va dir que era un dret que tenien els encausats, no els testimonis. 

Tardà fa sortir de polleguera Marchena: "Respondré en català"

Una de les MasterClass del catedràtic d'Economia Santiago Niño-Becerra al "Revolució 4.0", on preveia unes retallades "enormes" en el sector públic després de les eleccions generals del 28 d'abril, és un altre dels continguts que més ha interessat en digital.

Santiago Niño-Becerra: "Al mes de maig hi haurà fortes retallades públiques"

TV3 recupera el lideratge de les cadenes de televisió a internet a Catalunya i obté 2.412.000 usuaris únics, un 13% més respecte el mes anterior, que és la millor xifra des de l'octubre 2017 a Catalunya.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals té 2.693.000 usuaris únics, i un abast del 50.4% del conjunt d'internautes a Catalunya. També representa la millor audiència a Catalunya des de l'octubre del 2017.

Anar al contingut