Catalunya Ràdio suma 665.000 usuaris únics a internet
Comscore març 2019

Catalunya Ràdio suma 665.000 usuaris únics a internet

Les dades de l'últim informe d'audiència de la consultora Comscore indiquen un creixement a Catalunya del 71% aquest mes de març

Actualitzat

El projecte digital de Catalunya Ràdio continua acumulant bones notícies. Coincidint amb el pes informatiu del judici del procés, l'emissora segueix sumant usuaris únics, consolidant la força del servei públic. Un 71% més de persones que el mes anterior s'han connectat a catradio.cat a través del mòbil, ordinador o tauleta.

"El matí de Catalunya Ràdio", "Catalunya migdia", "Estat de Gràcia" i "El suplement" són els programes amb més audiència "A la carta" el mes de febrer. En concret, els àudios més escoltats han estat: 

1-Entrevista a Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, on denunciava que "la memòria del guàrdia civil ha estat 'treballada' per la Fiscalia".

2-Entrevista a l'economista Santiago Niño-Becerra, on alertava: "Que les persones no s'endeutin més".

3-Entrevista al seleccionador espanyol i exentrenador del Barça Luis Enrique, on definia que "Messi és 'Matrix'".

El lideratge digital en aquest informe de Comscore l'ha assolit la Cadena Ser, en l'àmbit de ràdios. 

Segons les dades del mes de març de Comscore, TV3 es manté líder de televisió a internet a Catalunya, amb 2.253.000 usuaris únics. Per la seva banda, el conjunt de la CCMA aconsegueix 3.461.000 usuaris únics a Espanya, la millor audiència des d'octubre del 2017.

 

Anar al contingut