Catalunya Ràdio segueix la 37a Setmana del Llibre en Català

Divendres, 6 de setembre, s'inaugura la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments més importants del país, que té lloc a l'avinguda de la Catedral de Barcelona fins al 15 de setembre. Catalunya Ràdio seguirà les activitats i esdeveniments d'aquesta trobada anual entre lectors, llibreries, editorials i publicacions, per donar-ne a conèixer els autors, les novetats i els actes principals.
La Setmana del Llibre en Català, a l'avinguda de la Catedral de Barcelona.
La Setmana del Llibre en Català, a l'avinguda de la Catedral de Barcelona.

"Catalunya migdia" viu en directe les primeres hores de la Setmana del Llibre

Demà, 6 de setembre, a partir de les 14.00, l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, viurà l'ambient de les primeres hores de la Setmana del Llibre en Català amb connexions amb la unitat mòbil de Catalunya Ràdio a l'avinguda de la Catedral, per informar de novetats editorials i per donar a conèixer les últimes dades de l'estudi sobre el sector de l'edició i el llibre en català, corresponent al 2018.

 

"El suplement" entrevista Jaume Sisa, autor d'"Els llibres galàctics 1966-2018"

El dissabte 7, "El suplement", amb Roger Escapa, farà connexions amb la unitat mòbil de Catalunya Ràdio per viure'n l'ambient i saber quines novetats s'hi presenten.

El diumenge 8, a les 10.30, Roger Escapa entrevistarà Jaume Sisa, que presenta el llibre "El llibres galàctics 1966-2018" (Anagrama), l'obra completa en dos volums, amb lletres, poemes, aforismes i textos dispersos del cantautor galàctic i els seus alter egos. Al llarg del matí, el programa farà connexions amb la unitat mòbil per viure en directe l'ambient de l'avinguda de la Catedral.

 

Els Serveis Informatius entrevisten l'escriptor suec David Lagercrantz, autor de "La noia que va viure dues vegades", sisena entrega de la saga "Millennium"

El dissabte 7, la secció de Cultura dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio emetrà l'entrevista a l'autor suec David Lagercrantz, que ha enllestit la sisena i última entrega de la saga "Millennium", que porta per títol "La noia que va viure dues vegades", de la qual signarà exemplars el mateix dissabte a les 20.00, a l'escenari 3 de l'avinguda de la Catedral. Les seves declaracions es podran sentir des de primera hora del matí a Catalunya Informació i a partir de les 14.00 a l'informatiu "Catalunya migdia (cap de setmana)" de Catalunya Ràdio, amb Neus Bonet i Maria Guixà.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Joan Sala i l'escriptora Eider Rodríguez

Dilluns, 9 de setembre, a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la secció "Lecturàlia", amb Màrius Serra, farà una secció especial des de l'avinguda de la Catedral, des d'on donarà cinc bons motius per visitar la Setmana i conversarà amb el seu president, Joan Sala. I a l'estudi 1, entrevista a l'escriptora basca Eider Rodríguez, autora del llibre de relats "Un cor massa gran" (Periscopi), que és una de les novetats que es presentarà al certamen.

 

"Estat de Gràcia" entrevista Montse Ayats, presidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana

El dijous 12 de setembre, a les 17.15, "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, entrevistarà Montse Ayats, presidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.

 

"Ciutat Maragda" entrevista Jaume Sisa

El dissabte 14, a les 23.05, "Ciutat Maragda", amb David Guzman, entrevistarà Jaume Sisa, que presenta el llibre "El llibres galàctics 1966-2018" (Anagrama).

 

"L'irradiador" d'iCat entrevista Margrit Lömker i Oriol Serrano, Premi Trajectòria

El dimarts 10, a les 22.30, el programa de literatura "L'irradiador" d'iCat, amb David Guzman, entrevistarà Margrit Lömker i Oriol Serrano, de la distribuïdora Les Punxes, guanyadors dels 23è Premi Trajectòria de la Setmana, que es lliura anualment a professionals vinculats al món de la cultura catalana que hagin destacat en la seva divulgació.  

 

"Postdates literàries"

Catalunya Ràdio emetrà, del 6 al 15 de novembre, una nova entrega dels microespais sonors "Postdates literàries" relacionats amb la Setmana del Llibre en Català, en una acció conjunta amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), en què s'emetran citacions sonores de Joan Brossa, Teresa Pàmies, Joan Oliver, Francesc Trabal i Armand Obiols.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut