Ondas 2017

Catalunya Ràdio rep l'Ondas a la millor cobertura pels atemptats del 17 d'agost

La gala de la 64a edició dels Premis Ondas s'ha celebrat a Sevilla

Actualitzat

Catalunya Ràdio ha estat guardonada amb un Premi Ondas a la millor cobertura informativa per la tasca realitzada durant els atemptats jihadistes a Barcelona i Cambrils.

Segons el jurat, "el treball de totes les ràdios catalanes durant aquestes jornades desafortunades constitueix el millor exemple de la capacitat de reacció, de la resposta rigorosa durant moltes hores en directe i de la vocació de servei públic de la ràdio". 

Els professionals de les redaccions de Catalunya Ràdio van fer una programació especial de 47 hores ininterrompudes. A peu de carrer, van donar veu a testimonis, familiars, responsables de la investigació i els principals representants del país. Una cobertura extensa i completa, minut a minut, que va culminar amb la cobertura de la gran manifestació a Barcelona del 26 d'agost.

Aquest és el resum sonor del fatídic 17 d'agost del 2017. Vuit hores de servei públic comprimides en nou minuts:

Les redaccions guardonades col·lectivament pels Premis Ondas són les de Catalunya Ràdio, SER Catalunya, RAC1, Cope i Onda Cero, un reconeixement que el jurat fa extensible també a totes les emissores de ràdio locals que van informar els seus oients "amb criteris d'immediatesa i rigor".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut