Catalunya Ràdio renova els seus podcasts

L'oferta de podcasts de Catalunya Ràdio creix amb l'estrena de 10 podcasts que agrupen temàticament una selecció dels millors continguts de l'emissora

TEMA:
Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio renova els seus podcasts

Catalunya Ràdio actualitza el seu catàleg digital amb 10 nous podcasts temàtics. Així doncs, a partir d'ara els usuaris també poden descobrir continguts de l'emissora a través de la subscripció a eixos temàtics concrets, al marge dels programes habituals de Catalunya Ràdio, iCat, Catalunya Informació i Catalunya Música.

Un dels objectius d'aquest nou servei és que els oients puguin conèixer més fàcilment (i de manera transversal) continguts, col·laboradors, seccions i programes de temes que els interessen potencialment, però que no tenien controlats encara. 

La classificació temàtica d'aquests podcasts també vol posar en evidència la diversitat, la riquesa i la potencialitat dels continguts a la ràdio pública del país. I és que aquesta nova oferta inclou des d'apostes informatives fins a divulgatives, passant per l'humor, el món digital i la gastronomia. 

Per tant, a la llista habitual dels nostres podcasts (que hem revisat i endreçat, i que es pot consultar a través de catradio.cat/podcast) s'hi afegeixen les següents subscripcions, amb una tria d'alguns dels millors continguts:  

Economia

Els economistes Xavier Sala i Martín, Santiago Niño-Becerra i altres experts et posen al dia de l'actualitat econòmica. Perquè qui ha dit que l'economia és complicada?

Humor

L'"APM?", Jair Dominguez, Adolescents iCat i Gerard Jubany junts en un sol podcast.

Política

L'actualitat política amb els seus protagonistes i l'anàlisi de Carlos Enrique Bayo i Patrycia Centeno.

Barça

L'última hora blaugrana amb Ricard Torquemada, Lluís Canut i Pere Escobar, els especialistes de la "La TdT", el "Tot costa", el "Tot gira" i "El club de la mitjanit".

Cinema i sèries

Cinèfils i serièfils ja tenen on triar. Els clàssics, les novetats de la cartellera i les millors sèries en un sol podcast.

Llibres

Crítiques, novetats i entrevistes a escriptors amb David Guzman, Montse Camps, Míriam Cano i Màrius Serra. El podcast on escriptors i lectors es troben.

Món digital

Tendències digitals, innovació tecnològica i totes les novetats de les xarxes socials amb Josep Maria Ganyet, Albert Cuesta, Mariola Dinarès, Xantal Llavina, Gina Tost i Albert Murillo. 

Gastronomia

Receptes, restaurants, tendències als fogons i tot allò que la paraula gastronomia pot encabir amb gurmets, restauradors, cuiners, nutricionistes i crítics gastronòmics.

Música

Recomanacions i descobriments musicals per a qualsevol moment del dia, amb els experts de Catalunya Ràdio i iCat, com ara Albert Puig, Miqui Puig o Lluís Gavaldà.

TopCatRàdio

Una seleccó dels continguts que no et pots perdre de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música.

 

Tots els podcasts permeten la subscripció a iTunes, iVoox, Spotify i a les principals apps del mercat a través d'RSS.

En aquest enllaç pots consultar i subscriure't a tots els podcasts de Catalunya Ràdio.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
Anar al contingut