Catalunya Ràdio renova els seus podcasts

Catalunya Ràdio renova els seus podcasts

L'oferta de podcasts de Catalunya Ràdio creix amb l'estrena de 10 podcasts que agrupen temàticament una selecció dels millors continguts de l'emissora

Actualitzat

Catalunya Ràdio actualitza el seu catàleg digital amb 10 nous podcasts temàtics. Així doncs, a partir d'ara els usuaris també poden descobrir continguts de l'emissora a través de la subscripció a eixos temàtics concrets, al marge dels programes habituals de Catalunya Ràdio, iCat, Catalunya Informació i Catalunya Música.

Un dels objectius d'aquest nou servei és que els oients puguin conèixer més fàcilment (i de manera transversal) continguts, col·laboradors, seccions i programes de temes que els interessen potencialment, però que no tenien controlats encara. 

La classificació temàtica d'aquests podcasts també vol posar en evidència la diversitat, la riquesa i la potencialitat dels continguts a la ràdio pública del país. I és que aquesta nova oferta inclou des d'apostes informatives fins a divulgatives, passant per l'humor, el món digital i la gastronomia. 

Per tant, a la llista habitual dels nostres podcasts (que hem revisat i endreçat, i que es pot consultar a través de catradio.cat/podcast) s'hi afegeixen les següents subscripcions, amb una tria d'alguns dels millors continguts:  

Economia

Els economistes Xavier Sala i Martín, Santiago Niño-Becerra i altres experts et posen al dia de l'actualitat econòmica. Perquè qui ha dit que l'economia és complicada?

Humor

L'"APM?", Jair Dominguez, Adolescents iCat i Gerard Jubany junts en un sol podcast.

Política

L'actualitat política amb els seus protagonistes i l'anàlisi de Carlos Enrique Bayo i Patrycia Centeno.

Barça

L'última hora blaugrana amb Ricard Torquemada, Lluís Canut i Pere Escobar, els especialistes de la "La TdT", el "Tot costa", el "Tot gira" i "El club de la mitjanit".

Cinema i sèries

Cinèfils i serièfils ja tenen on triar. Els clàssics, les novetats de la cartellera i les millors sèries en un sol podcast.

Llibres

Crítiques, novetats i entrevistes a escriptors amb David Guzman, Montse Camps, Míriam Cano i Màrius Serra. El podcast on escriptors i lectors es troben.

Món digital

Tendències digitals, innovació tecnològica i totes les novetats de les xarxes socials amb Josep Maria Ganyet, Albert Cuesta, Mariola Dinarès, Xantal Llavina, Gina Tost i Albert Murillo. 

Gastronomia

Receptes, restaurants, tendències als fogons i tot allò que la paraula gastronomia pot encabir amb gurmets, restauradors, cuiners, nutricionistes i crítics gastronòmics.

Música

Recomanacions i descobriments musicals per a qualsevol moment del dia, amb els experts de Catalunya Ràdio i iCat, com ara Albert Puig, Miqui Puig o Lluís Gavaldà.

TopCatRàdio

Una seleccó dels continguts que no et pots perdre de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música.

 

Tots els podcasts permeten la subscripció a iTunes, iVoox, Spotify i a les principals apps del mercat a través d'RSS.

En aquest enllaç pots consultar i subscriure't a tots els podcasts de Catalunya Ràdio.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
Anar al contingut