Catalunya Ràdio reforça l'aposta per Twitch amb el seguiment de l'NFL en català

"Tots al Blitz!" és el primer canal en català que analitza la lliga professional de futbol americà dels EUA

Actualitzat

Després de l'èxit de seguiment dels partits de l'Eurocopa amb Ricard Torquemada per Twitch, l'emissora aposta per donar continuïtat a la plataforma referent de les emissions en directe amb el primer projecte en català dedicat a l'NFL, la lliga de futbol americà dels Estats Units.

A partir de la temporada que ve, "Tots al Blitz!" abordarà l'actualitat de la lliga de futbol americà amb més incidència del món amb un format desenfadat i rigorós. L'espai, presentat per Enric Garriga, Ferran Àngel i Raül Arribas, inclourà la participació d'analistes experts i també obrirà la porta a aficionats. A més, el contingut tindrà una redifusió posterior en format podcast. 

Tot i ser un esport minoritari a Catalunya, el futbol americà té una llarga tradició a casa nostra, sobretot arran del naixement dels Barcelona Dragons, que va originar un interès per l'NFL que encara avui perdura.

Amb l'aposta a Twitch, Catalunya Ràdio fa un pas més en la voluntat d'obrir-se a nous públics i audiències. Una obertura que se suma a la de TikTok i Telegram, que ja formen part dels canals de la casa. Actualment, a banda del canal de l'emissora a Twitch, també pots trobar en aquesta plataforma el "Generació digital", dedicat al món dels videojocs i que dirigeix a iCat Albert Murillo.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut