Catalunya Informació torna a l'antena

Catalunya Ràdio s'adapta dia a dia i setmana rere setmana a l'evolució de la situació excepcional amb motiu del confinament i, des d'avui, s'ha iniciat la cinquena setmana de programació especial amb el retorn a l'antena de l'emissora informativa del grup.

El "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, torna també al seu format original, a les 19.00, amb un programa d'una hora de durada.

La primera novetat destacable de la cinquena setmana de programació especial a la ràdio nacional és la tornada a l'antena de Catalunya Informació, l'emissora informativa del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio, amb programació pròpia i desconnectada, amb les periodistes Marta Romagosa, de 12.00 a 14.00, i amb Neus Bonet, de 16.00 a 20.00, i amb rodes informatives des de les 23.00 i fins a les 6.00.

Els programes que Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran de manera simultània, a partir d'avui dimarts, seran les primers quatre hores d'"El matí de Catalunya Ràdio", de 6.00 a 12.00; l'informatiu "Catalunya migdia", de 14.00 a 16.00; l'informatiu "Catalunya nit", de 20.00 a 22.00, i l'"Icat a casa", de 22.00 a 23.00.

D'altra banda, la novetat més destacable de la graella de Catalunya Ràdio és la tornada del programa d'actualitat esportiva "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, al seu horari habitual i fora de l'"Estat de Gràcia", amb una hora de durada, de 19.00 a 20.00. Això suposa la reducció d'una hora del programa de Roger de Gràcia.

Les dues novetats començaran han començat avui, dimarts.

Una graella de servei públic

Catalunya Ràdio continua emetent el programa de tendències a les xarxes "Popap" i la seva edició escolar -aquesta setmana de dimarts a  divendres-, feta íntegrament per teletreball, fruit de l'acord amb el Departament d'Educació, per promoure continguts que puguin contribuir a l'aprenentatge dels alumnes. Cada dia, entre les 16.00 i les 17.00, Mariola Dinarès condueix un programa pensat per als nens i nenes que s'han quedat sense classe, confinats a casa, que també incorporarà els equips de "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, i "iCat Kids", amb Pau Guillamet, Mar Blanch i David Its Me.

L'actualitat al voltant de la crisi del coronavirus evoluciona constantment i Catalunya Ràdio en continuarà fent un seguiment constant, amb "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, de 6.00, a 13.00, i amb els informatius "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, i "Catalunya nit", amb Laura Rosel.

La franja de tarda, de 17.00 a 19.00, continua amb "Estat de Gràcia" i Roger de Gràcia, que inclou "L'Apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod; l'"APM?", amb Xavi Cazorla, Ernest Codina i Joel Díaz, i "Adolescents.iCat", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé.

Es manté l'emissió del programa cultural "iCat a casa", també fet des de la distància, amb Albert Miralles i les propostes per als oients per viure, veure i escoltar sense sortir al carrer. I a continuació, arriba "La nit dels ignorants 3.0", amb Xavier Solà, entre les 23.00 i les 02.00.

Tota la graella està pensada amb l'objectiu de preservar la funció de servei públic i garantir la informació, i alhora la salut de tots els treballadors i treballadores de Catalunya Ràdio per prevenir el contagi del coronavirus.

La nova cara del web catradio.cat

Aquesta setmana, Catalunya Ràdio ha presentat la nova cara del seu web, que presenta els continguts agrupats en blocs temàtics, fent-los molt més accessibles als usuaris de la ràdio pública.

catradio.cat

Anar al contingut