Catalunya Ràdio recull més de 24.000 quilos de menjar infantil amb el Tió Solidari

La desena edició de la campanya solidària organitzada per Catalunya Ràdio ha aconseguit recollir 24.177 quilos d'aliments, destinats als infants de famílies en situació de precarietat alimentària.

Actualitzat

L'edició d'enguany del Tió Solidari ha recollit 24.177 quilos de menjar per a infants en benefici del Banc dels Aliments. Un any més, l'emissora ha organitzat aquesta campanya solidària amb el suport de Bonpreu i Esclat, que hi van col·laborar amb la venda de participacions d'un euro, des del 4 de desembre del 2017 fins al 5 de gener del 2018.

El 23 de desembre, Catalunya Ràdio va organitzar la 10a edició de la Festa del Tió Solidari, amb l'objectiu de recollir menjar per a nadons en benefici del Banc dels Aliments, amb el suport de Bonpreu i Esclat. Els programes "El suplement", de Catalunya Ràdio, amb Ricard Ustrell, i "IcatKids", d'iCat, amb Pau Guillamet, "Guillamino", van transmetre la festa, situada davant dels estudis de Catalunya Ràdio a Barcelona (avinguda Diagonal, 614).

Durant l'emissió especial, es van recollir 155 quilos d'aliments, que van engreixar el tió inflable de vuit metres present a la matinal festiva i solidària. La instal·lació va comptar amb l'animació de Josep Bordes, cantant del grup Pepet i Marieta, que va presentar la cançó del Tió Solidari al costat del set des d'on Pau Guillamet va punxar la música del programa i els nens i nenes van presentar les seves cançons preferides i van fer pràctiques de DJ.

Al cap de deu anys de la posada en marxa del Tió Solidari, Catalunya Ràdio manté el seu compromís de col·laboració amb la Fundació del Banc dels Aliments, que fa més de 30 anys que treballa per ajudar a pal·liar la fam i evitar el malbaratament alimentari al nostre país.

 

catradio.cat  

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio

 

Anar al contingut