Catalunya Ràdio posa fi als problemes de cobertura de les seves emissores a la zona de Sort, Soriguera i Rialp

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha posat en marxa el nou centre emissor de Tornafort, que permetrà resoldre definitivament les històriques deficiències de cobertura dels senyals per FM de les emissores de Catalunya Ràdio a Sort, Soriguera i Rialp, al Pallars Sobirà. Les emissores de Catalunya Ràdio ja arriben a 7.286.028 persones, que representen el 98,25% de la població catalana.

Actualitzat

Amb aquesta millora tècnica, la CCMA ha atès la petició que li havien traslladat els ajuntaments de Sort, Soriguera i Rialp, conscient que aquesta era una situació que calia resoldre tan aviat com fos possible.

Per visualitzar la importància que té aquesta actuació tant per al territori com per a la ràdio pública catalana, aquest matí s'ha organitzat una visita institucional i tècnica, en la qual han participat l'alcalde de Sort, Raimon Monterde; l'alcalde de Soriguera, Xavier Pedemonte, i el tinent d'alcalde de Soriguera, Joan Ramon Fontdevilla; el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i el director d'Explotació i Enginyeria de la CCMA, Amadeu Gassó, acompanyats per un responsable de l'empresa Cellnex Telecom.

Raimon Monterde ha destacat que tenir una bona cobertura era imprescindible: "Som un territori molt complex, orogràficament parlant, i sempre tenim problemes amb les cobertures de telefonia mòbil, de ràdio i televisió; teníem detectats diferents punts negres sense cobertura i des de la CCMA hi han posat solució, i ara Sort, Soriguera i Rialp gaudeixen de la cobertura dels mitjans públics."

Saül Gordillo ha posat l'accent en els esforços que està fent Catalunya Ràdio per millorar la cobertura a tot el territori i evitar punts foscos com el que des de feia anys afectava un total de 2.350 habitants de Sort, Soriguera i Rialp. Gordillo ha dit que "la millora en la cobertura d'aquesta zona del Pallars Sobirà era una assignatura pendent i amb aquest centre emissor podem dir que les emissores de Catalunya Ràdio i la comunicació de servei públic arriben gairebé a la totalitat de la població de Catalunya".

Amb aquest nou centre reemissor de Tornafort, les emissores de Catalunya Ràdio ja arriben a 7.286.028 persones, que representen el 98,25% de la població catalana. A Sort, Soriguera i Rialp, Catalunya Ràdio emetrà a la freqüència de 92.4 MHz; Catalunya Informació, a la de 98.5 MHz; Catalunya Música, a la de 100.8 MHz, i iCat, a la de 104.8 MHz.

Podeu consultar totes les freqüències de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat, aquí.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut