Catalunya Ràdio aconsegueix 917.000 usuaris únics a internet

Catalunya Ràdio té 564.000 oients diaris

Saül GordilloActualitzat

La darrera onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), la primera de l'any i la segona de la temporada, atorga 564.000 oients diaris a Catalunya Ràdio, que tanca un any de pandèmia millorant resultats respecte a l'any mòbil anterior. La ràdio pública tanca aquest any tan excepcional amb 628.000 oients diaris.

Catalunya Ràdio manté "Catalunya migdia" com l'informatiu més escoltat a Catalunya, i millora els resultats d'audiència del cap de setmana, amb "El suplement" al capdavant i diversos programes de servei públic aconseguint el lideratge de la seva franja.

Ha estat un període, el d'aquest últim EGM, molt dur informativament, tant per la pandèmia com pel procés electoral i postelectoral. La ràdio pública ha garantit el servei bàsic i essencial en època de confinament, disminució de la mobilitat i canvi d'hàbits de consum, tot oferint la necessària cobertura sobre l'estat d'alarma, la vacunació, les eleccions i els debats parlamentaris d'investidura, entre molts altres. Catalunya Ràdio resisteix en un any informativament atípic i de cert cansament de l'audiència.

Més de mig milió de persones escullen la ràdio pública del país cada dia, i, d'aquestes, més de 400.000 escolten "El matí de Catalunya Ràdio" en el nou projecte iniciat amb Laura Rosel. Les dades d'aquest EGM indiquen que Catalunya Ràdio també supera els 500.000 oients els caps de setmana, on "El suplement", el magazín de Roger Escapa, incrementa la seva audiència i se situa en 402.000 oients els dissabtes i 397.000 els diumenges.

En aquesta onada, l'EGM confirma el programa "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, com l'informatiu més escoltat de Catalunya, amb 111.000 oients. Els programes "APM?" i "Popap" incrementen la seva audiència i se situen en 50.000 i 68.000 oients respectivament.

El cap de setmana, el programa "Crims" és líder tant dissabte com diumenge amb 62.000 i 80.000 oients, respectivament. El programa "Solidaris" és líder també els dissabtes amb 51.000 oients, i els diumenges, l'informatiu "Catalunya migdia", l'històric "En guàrdia!" i "Revolució 4.0" lideren les seves franges horàries amb 75.000, 52.000 i 118.000 oients, respectivament. Els dissabtes, programes com "Kids XS", "Els viatgers de la Gran Anaconda", i la franja de matinada amb els programes "A tocar", "T'agrada el blues?", "Mans" i "Paraules de vida", juntament amb la repetició de "Solidaris", incrementen la seva audiència. I els diumenges, també l'esportiu "El club de la mitjanit" augmenta la seva audiència i arriba als 51.000 oients.

En aquesta onada, Catalunya Informació arriba als 84.000 oients; Catalunya Música se situa en 22.000 oients diaris i iCat FM guanya audiència i aconsegueix 29.000 oients diaris.

Toca seguir treballant. Enhorabona a tots els professionals!

Anar al contingut