Les dades avalen quatre mesos consecutius de pujades
Les dades avalen quatre mesos consecutius de pujades
ComScore març 2017

Catalunya Ràdio, rècord digital amb 486.000 usuaris únics

El consum de continguts digitals de Catalunya Ràdio creix un 10%, amb la remuntada del Barça liderant els àudios més escoltats, segons dades del març de la consultora comScore

Actualitzat

Catalunya Ràdio torna a créixer i assoleix un nou rècord d'audiència en digital. Un total de 486.000 usuaris únics de tot l'estat espanyol han consumit els nostres continguts a través de la nostra web i la nostra app.

Els bons resultats de l'EGM a l'FM també s'ha repetit a nivell digital. Entre els àudios més clicats d'aquest mes de març, la remuntada té un lloc destacat. Pedrerol, Roncero i Ojeda vivint la nit històrica del Barça o la narració del partit a LaTdP han estat els àudios més clicats.

Puigdemont fent broma de l'anglès de Rajoy, els 50 anys de Lluís Llach dalts dels escenaris o la tertúlia d'"El matí de Catalunya Ràdio" són altres dels àudios més consultats pels nostres usuaris.

Les dades han estat bones també a TV3.cat, que creix un 17% al març i supera el milió i mig d'usuaris únics, mantenint-se líder a Catalunya a internet. A Espanya, el creixement de TV3 ha estat del 4%.

Anar al contingut