#CatRàdioEsMou

Catalunya Ràdio i Ràdio Arrels s'agermanen!

L'emissora nord-catalana Ràdio Arrels emetrà els programes "Delicatessen" i "Independents", d'iCat, i "Via Jazz", de Catalunya Música. 

Actualitzat

Aquest matí, Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Albert Noguer, director de Ràdio Arrels, han firmat a Perpinyà un acord de col·laboració entre les dues emissores catalanes. Segons aquest conveni, l'emissora nord-catalana Ràdio Arrels emetrà per a la Catalunya Nord els programes de Catalunya Ràdio "Delicatessen" i "Independents", d'iCat, i "Via Jazz", de Catalunya Música

Per Albert Noguer, director de Ràdio Arrels, aquest acord "representa treballar oficialment amb la gran emissora de referència dels territoris de parla catalana." Noguer també ha destacat que la incorporació de programes produïts per Catalunya Ràdio "acostarà les orelles nord-catalanes a programes musicals de gran qualitat." 

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, ha destacat de l'acord amb Ràdio Arrels: "S'ha d'emmarcar en una voluntat d'ampliació del servei públic que oferim des del grup d'emissores de Catalunya Ràdio i també com a impuls dels continguts culturals." I ha afegit: "Des de Catalunya Ràdio tenim una oportunitat per reforçar les nostres emissores temàtiques culturals, Catalunya Música i iCat, en l'àmbit de l'FM, cosa que per a iCat és especialment significativa, tenint en compte la situació actual." I ha conclòs: "També estem satisfets de participar amb continguts de Catalunya Ràdio en l'espai de comunicació que compartim els territoris de parla catalana."

Ràdio Arrels va néixer a Perpinyà l'any 1981 i des d'aleshores emet exclusivament en llengua catalana per a les comarques de la Catalunya Nord (Rosselló, Vallespir, Conflent, Cerdanya i Capcir). 

Els programes inclosos en l'acord

Delicatessen (iCat)
El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat. Cada vespre, Albert Puig obre la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir cançons imprescindibles: les músiques més suggeridores i originals d'arreu del món, de tots els temps, de tots els gèneres i de tots els estils. De dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00. 

Independents (iCat)
Programa especialitzat en l'escena musical independent, d'aquí i de fora. Les novetats discogràfiques, concerts, festivals... Presentat per Josep Martín, els divendres a les 21.00.

Via Jazz (Catalunya Música) 
L'espai del jazz a Catalunya Música arriba els dissabtes i diumenges a partir de la mitjanit, amb dos vessants diferents. Els dissabtes, conduït per Pilar Subirà, amb músiques que van des de les gravacions més recents fins als clàssics del món del jazz. I els diumenges, presentat per Carles Lobo, amb una selecció del millor jazz en directe gràcies als concerts d'intercanvi provinents de la Unió Europea de Radiodifusió (UER-EBU), d'altres emissores i dels principals centres de producció musical nacionals i internacionals.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut