Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Francesc Fàbregas, president de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal
Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Francesc Fàbregas, president de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal

Catalunya Ràdio i l'Associació Catalana de Premsa Comarcal col·laboren per donar més difusió a la premsa del territori

L'acord preveu que les emissores del grup es facin ressò dels continguts de la premsa de proximitat

Actualitzat

A partir de dimecres, 1 de febrer, Catalunya Informació donarà els titulars de la premsa comarcal en els seus butlletins informatius, gràcies a l'acord que han subscrit l'Associació Catalana de Premsa Comarcal i Catalunya Ràdio. Cada dimecres i cada divendres des de cada delegació territorial de Catalunya Ràdio s'oferiran els titulars de totes les edicions de la premsa local i comarcal a les rodes informatives de Catalunya Informació.

D'aquesta manera s'amplia, per a tot el país, la difusió de l'actualitat recollida per la premsa del territori, que s'afegeix als reculls de titulars d'àmbit generalista, d'una manera sistemàtica.

L'acord amb l'entitat permetrà als professionals de l'emissora pública l'accés àgil a la informació de portada de totes les edicions periòdiques, en paper o digitals: Celsona Informació (Solsona), Comarca d'Olot (Olot), Diari de Manlleu (Manlleu), Diari de Vilanova (Vilanova i la Geltrú), El Ripollès (Ripoll), El Vallenc (Valls), Hora Nova (Figueres), La Veu de la Segarra (Cervera), La Veu de l'Anoia (Igualada), L'Ebre (Terres de l'Ebre), L'Eco de Sitges (Sitges), L'Informador (Martorell), Nova Conca (Montblanc), Nova Tàrrega (Tàrrega), Setmanari Alt Empordà (Figueres), Setmanari Montbui (Caldes de Montbui), El 3 de Vuit (Vilafranca del Penedès) i Torelló (Torelló).

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) és una entitat sense ànim de lucre que aglutina la pràctica totalitat d'empreses i entitats editores de premsa comarcal i local d'informació general a Catalunya, escrites en català, ja siguin de difusió diària, setmanal, quinzenal, mensual, bimestral o trimestral. Actualment, agrupa 132 publicacions de premsa comarcal i local, en paper i digitals, de pagament, repartides arreu del territori català.

 

 

#catradioesmou

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut