Catalunya Ràdio frega els 900.000 usuaris únics a l'octubre
Imatge de catradio.cat
Comscore octubre 2020

Catalunya Ràdio frega els 900.000 usuaris únics a l'octubre

L'emissora incrementa un 23% la seva audiència a internet, segons la consultora Comscore

Nou impuls digital al projecte de Catalunya Ràdio. Aquest mes d'octubre, l'emissora ha sumat 892.000 usuaris únics a internet. Aquesta xifra suposa un increment del 23% d'audiència digital, respecte al mes anterior i l'octubre del 2019. 

Aquesta temporada Catalunya Ràdio ha renovat l'app i ha estrenat projectes amb un ADN 100x100 digital, com ara els podcast "El segrest", de Carles Porta; i "Ja m'entens", presentat per David Àvila. La programació de l'emissora també inclou espais d'èxit com ara "El búnquer", la ràdio clandestina que de dilluns a divendres lideren en Peyu, Jaïr Domínguez i Neus Rossell a partir de les 22 h. 
 

En concret, Catalunya Ràdio ha superat els 4 milions de reproduccions digitals el mes d'octubre, segons dades d'Adobe Analytics. Els tres continguts més escoltats han estat: la història d'una esquela titulada "Que us bombin!", que va deixar un fotògraf de Lleida per a tots els seus coneguts; l'entrevista de Laura Rosel i "El matí de Catalunya Ràdio" a l'infectòleg Oriol Mitjà; i el primer capítol d'"El segrest", centrat en el cas de la farmacèutica Maria Àngels Feliu

El lideratge, a Catalunya, en la categoria de ràdios l'aconsegueix la Cope, seguit de la Cadena SER. 

TV3 obté 3.136.000 usuaris únics, un 40% més respecte el mes anterior. És la segona millor audiència històrica de TV3 a internet i la millor dada d'un mes d'octubre, fins i tot per sobre de l'octubre del 2017.

Anar al contingut