Catalunya Ràdio fitxa Laura Rosel per copresentar el nou "Catalunya nit"

La periodista Laura Rosel, nou fitxatge de Catalunya Ràdio. La periodista s'incorporarà al "Catalunya vespre" la temporada que ve, i es farà càrrec de la segona hora del programa, més analítica, després de l'hora informativa, que continuarà dirigint i presentant Kílian Sebrià. El "Catalunya vespre", que s'emet de nou del vespre a onze de la nit, passarà a dir-se "Catalunya nit".

Catalunya Ràdio ha fitxat la periodista Laura Rosel, que a partir del setembre s'incorporarà al nou "Catalunya nit". De 21.00 a 22.00 hores, Kílian Sebrià continuarà presentant i dirigint l'informatiu. Rosel agafarà el relleu a partir de les 22.00 hores, i assumirà la part de tertúlia i anàlisi del programa. Aquesta segona hora serà més reflexiva i tindrà un to més reposat.

Rosel ha assegurat que serà un programa a quatre mans i que entoma el repte amb moltes ganes: "Portarem experts que ens ajudaran a interpretar tot el que passarà aquesta temporada, que em temo serà tan o més intens que a les temporades anteriors."

Laura Rosel ja formava part de les veus de Catalunya Ràdio com a col·laboradora d'"El suplement" i "El matí de Catalunya Ràdio" aquest estiu. Aquest fitxatge suposa el retorn de la periodista de Sabadell al món radiofònic després del seu pas per l'exitós programa "FAQS" de TV3.

Primeres declaracions:

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/catalunya-vespre/laura-rosel-i-kilian-sebria-les-veus-del-nou-catalunya-nit/audio/1046604/

catradio.cat

Anar al contingut