ComScore maig 2017

Catalunya Ràdio fa rècord històric i puja un 77% a internet al maig

Un total de 834.000 usuaris únics de tot l'estat es van connectar durant el maig a la web i a l'app de Catalunya Ràdio per gaudir dels nostres continguts digitals. És un nou rècord d'audiència, per quart mes consecutiu

Actualitzat

Catalunya Ràdio torna a aconseguir la complicitat de l'audiència! Al mes de maig, els usuaris que van accedir als continguts digitals de Catalunya Ràdio van créixer un 77%, una xifra que marca un rècord històric. Un total de 834.000 persones de tot l'Estat espanyol es van connectar durant el maig a la web i a l'app de Catalunya Ràdio per gaudir dels nostres continguts.

Els comentaris masclistes de Pablo Motos a Shakira va ser l'àudio més clicat del mes de maig. El xoc diplomàtic entre Catalunya i Espanya a Hongria i el cara a cara entre Gabriel Rufián i Aleix Vidal-Quadras sobre monarquia o república a "El suplement" completen les posicions d'honor. També destaca l'entrevista a Josep Pujol de "El matí de Catalunya Ràdio" i la versió dels fets del propietari del resturant de Caldes sobre l'accident on va morir una nena de sis anys.

Entre els continguts més consultats hi ha també un vídeo de l'"APM?" que reinventa el gall de Manel Navarro a Eurovision i l'integra a d'altres cançons.

L'audiència a Catalunya ha estat de 419.000 usuaris únics, un 3% menys que a l'abril. Tot i això, el descens és inferior al registrat per RAC1, que al maig ha tingut un descens d'un 13%.

TV3 manté el seu lideratge a internet fregant el milió i mig d'usuaris únics i assoleix un nou rècord d'audiència a Espanya superant els 2,4 milions d'usuaris únics.

La CCMA en conjunt ha assolit també un rècord d'audiència a Espanya, arribant gairebé als 3 milions d'usuaris únics.
Anar al contingut