ComScore abril 2017

Catalunya Ràdio fa rècord d'audiència a internet i creix un 74%!

Amb 432.000 usuaris, el consum de continguts digitals de Catalunya Ràdio creix un 74% respecte al març, segons les noves dades de la consultora comScore

Actualitzat

Catalunya Ràdio continua creixent! Només a Catalunya, un total de 432.000 usuaris únics han consumit els nostres continguts a través de la web i l'app.

Entre els àudios més clicats d'aquest mes d'abril, marcat esportivament per la lluita per la Lliga, encapçalen el rànquing els gols del Madrid-Barça narrats per Puyal a "La TdP", el gol de Messi al Bernabéu a través de les ràdios espanyoles i el resum del clàssic. Hi destaca també l'entrevista d'"El suplement" a Carme Chacón, que va morir el 9 d'abril a causa d'una cardiopatia congènita de què havia parlat amb Sílvia Cóppulo el 2014, arran de la campanya de La Marató de TV3. La visita d'Andreu Buenafuente al "Quatre gats" d'"El suplement" completa el TOP5 d'àudios més reproduïts durant el darrer mes.

Per la seva banda, TV3 aconsegueix també el rècord d'audiència en espectadors únics de vídeo a Catalunya, amb 433.000 usuaris i un creixement del 30% en relació amb el mes anterior. A l'estat espanyol, TV3 ha duplicat la seva audiència amb 846.000 espectadors a internet.

Anar al contingut