"La teoria del cigne negre", el nou podcast d'economia
"La teoria del cigne negre", el nou podcast d'economia

Catalunya Ràdio estrena "La teoria del cigne negre", el nou podcast d'economia

Avui, 26 de gener, Catalunya Ràdio ha estrenat "La teoria del cigne negre", el nou podcast d'economia, amb edició de Pilar Garcia i producció d'Elisenda Sort, que explica de manera dinàmica i entenedora el moment econòmic que ens ha tocat viure.

El cigne negre és un ocell originari d'Austràlia. Abans de trobar-los ningú es pensava que poguessin existir, però n'hi havia. D'aquí prové la teoria econòmica que defineix el cigne negre com un fet inesperat, sobtat, que ningú no s'esperava que passés, que ningú no havia predit i que, a més, té un impacte social i econòmic enorme a escala mundial.

El podcast "La teoria del cigne negre" no parla d'animals, ni tampoc de prediccions: parla d'economia, del que passa i de com afecta la població. Va de feina i d'atur, del cost de la vida, de salaris, d'habitatge, de les noves i antigues maneres de treballar, de consum, d'impostos, de diners, d'empreses i d'empresaris, de crisi i recuperació.

Amb l'edició de Pilar Garcia, redactora dels serveis informatius de Catalunya Ràdio des de 1992 especialitzada en economia, i amb la producció d'Elisenda Sort, "La teoria del cigne negre" explica d'una manera dinàmica i entenedora, amb protagonistes i experts, el moment econòmic que ens ha tocat viure.

"La teoria del cigne negre" parlarà d'economia més enllà de les dades; amb noms i amb perquès.

En economia no tot es pot predir, però sí que es pot explicar. I Catalunya Ràdio ho farà.

catradio.cat

Anar al contingut