Catalunya Ràdio és l'emissora líder a internet a Espanya, amb 2.870.000 usuaris únics a l'octubre

Segons les dades de comScore de l'octubre, Catalunya Ràdio, amb més de dos milions vuit-cent mil usuaris únics, és líder a internet a Espanya, amb un increment d'un 272% respecte del mes de setembre. El creixement de Catalunya Ràdio bat tots els registres i assoleix el seu rècord històric d'audiència. La CCMA obté a internet, a l'octubre, una cobertura del 67,6% del total d'internautes a Catalunya.

Catalunya Ràdio, amb 2.870.000 usuaris únics, és líder a Espanya, amb un creixement del 272% respecte del mes de setembre, segons les dades de comScore* corresponents a l'octubre. A Catalunya, obté 1.315.000 usuaris únics, un 168% més que al mes anterior. "El matí de Catalunya Ràdio", "Catalunya migdia" i "El suplement" han estat els continguts amb més consum digital.

TV3, que continua guanyant audiència digital, és, per sisè mes consecutiu, la televisió líder a internet a Catalunya, amb 2.869.000 usuaris únics, que suposa un augment del 45% respecte del setembre. Pel que fa a Espanya, amb 4.237.000 usuaris únics, obté un 44% més d'audiència que al setembre. Pel que fa al consum de vídeo per internet, TV3 també lidera el rànquing de Televisió a Catalunya, amb 808.000 espectadors únics de vídeo, un registre que li permet mantenir el lideratge en aquest àmbit per novè mes consecutiu. Els continguts més vistos de l'octubre han estat les diferents edicions dels Telenotícies i els programes "Polònia" i "Merlí".

En conjunt, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) obté, a l'octubre, una cobertura del 67,6% sobre el total d'usuaris d'internet a Catalunya i acumula 5.978.000 usuaris únics a Espanya.

(*comScore MMX Multiplataforma i comScore Video Metrix, octubre 2017)

catradio.cat

ccma.cat

Anar al contingut