comsCore juny 2018

Catalunya Ràdio creix un 80% a internet en un any

L'emissora aconsegueix 549.000 usuaris únics el mes de juny, segons l'últim informe de comScore

Actualitzat

El digital segueix creixent a Catalunya Ràdio. Una vegada més se supera el mig milió d'usuaris digitals. El nou informe de la consultora comScore indica que l'emissora que dirigeix Saül Gordillo ha crescut un 80% a internet respecte al juny del 2017.

El contingut més escoltat és l'entrevista del programa "Revolució 4.0" a Santiago Niño Becerra, on l'economista assegurava que Catalunya tindria un pla d'independència econòmica en cinc mesos. Entre els àudios amb més reproduccions també trobem el moment en el qual l'"APM?" recupera el moment més tens del FAQS de TV3 i el primer i segon capítols de la sèrie de no ficció "Tor, tretze cases i tres morts", que aquest estiu s'estrena a l'antena de Catalunya Ràdio després de l'èxit al podcast, fregant les 100.000 reproduccions. A més, al rànquing d'audiència d'aquest mes destaca l'anàlisi del periodista Quico Sallés a "El suplement", sobre els motius de la dimissió del cap dels Mossos, i l'especial "Racó de pensar" a la presó d'Estremera que "El matí de Catalunya Ràdio" va fer el 13 de juny amb Raül Romeva

Segons les dades del mes de juny de comScore, TV3 fa catorze mesos consecutius que és líder a internet a Catalunya, amb 1.930.000 usuaris únics i assoleix un creixement del 31% en un any.

 

Anar al contingut