ComsCore setembre 2018

Catalunya Ràdio creix un 28% d'usuaris únics a internet en un mes

L'emissora tanca el mes de setembre amb 627.000 usuaris únics, segons la consultora ComsCore

Actualitzat

Catalunya Ràdio, cada vegada més digital, continua augmentant l'audiència a internet. El setembre va tornar a ser un mes informativament molt intens i això es reflecteix en el consum al web catradio.cat i a l'app de l'emissora. En concret, s'ha arribat als 627.000 usuaris únics al conjunt d'Espanya, fet que suposa un augment del 28% respecte al mes d'agost.

Entre els continguts més clicats, destaquen una entrevista d'"Estat de Gràcia" al director de TV3, Vicent Sanchis, després de l'acusació del líder de Ciutadans, Albert Rivera, contra la televisió pública catalana.

 

Les polèmiques acusacions de Rivera també van passar pel sedàs de l'humor de l'"APM?" d'"El matí de Catalunya" i va ser un dels continguts més clicats:

 

 

L'entrevista que Mònica Terribas va fer a un dels presos de Lledoners, Demba Kouma, és un dels àudios més escoltats del mes de setembre. Kouma va explicar a "El matí de Catalunya Ràdio" que aprèn català i filosofia amb Oriol Junqueras, juga a bàsquet amb Joaquim Forn i a ping-pong amb Josep Rull i neda amb Raül Romeva.

 

 

Els continguts virals a les xarxes socials han tingut una bona rebuda entre els usuaris de l'app i el web de Catalunya Ràdio. El més clicat del mes de setembre correspon al programa "Popap", de Mariola Dinarès, quan van convidar el popular instagramer @racodelhipolit i van explicar el rerefons de la polèmica amb el conegut "gegant" de les xarxes socials @Cabronazi, a qui va acusar de robar contingut d'altres usuaris

 

TV3 arrenca la nova temporada mantenint el lideratge a internet per dissetè mes consecutiu. Segons dades de comScore, durant el mes de setembre TV3 ha tingut 1.887.000 usuaris únics, un 5% més que durant el mes d'agost.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) obté 2.134.000 usuaris únics i un abast del 41% del conjunt d'internautes a Catalunya.

Anar al contingut