Comscore abril 2019

Catalunya Ràdio creix un 18% d'usuaris a internet l'últim mes

L'emissora s'ha acostat als 700.000 usuaris digitals a l'abril, a Espanya, segons l'últim informe de la consultora Comscore
Catalunya Ràdio creix un 18% d'usuaris a internet l'últim mes

El projecte digital de Catalunya Ràdio torna a rebre bones notícies. Els usuaris segueixen fent confiança als continguts de l'emissora, a través de les diferents plataformes a internet. 687.000 persones han consultat pàgines de l'emissora pública del país. Això suposa un increment del 18% respecte del mes anterior. 

L'entrevista més escoltada aquest mes d'abril a Catalunya Ràdio és la conversa de Mònica Terribas amb Xavier Melero, on l'advocat explica que confia en l'absolució per rebel·lió i sedició dels seus clients en el judici del procés. 

En el rànquing dels àudios més escoltats també trobem l'entrevista a l'advocat Gonzalo Boye a "El matí de Catalunya Ràdio" i la conversa de la meteoròloga Mònica López a l'"Estat de Gràcia".

Segons les dades del mes d'abril del 2019 de Comscore, TV3 es manté líder a internet a Catalunya i obté la segona millor dada històrica, amb 2.528.000 usuaris únics. Per la seva banda, el conjunt de la CCMA aconsegueix 2.850.000 usuaris únics a Catalunya, la millor audiència des d'octubre del 2017.