"La "torre de vidre" és una història sobre la mesquinesa
Sánchez Piñol és l'autor de la història original de "La Torre de vidre"

Catalunya Ràdio celebra el Nadal amb l'estrena per antena de la sèrie "La torre de vidre" i molt més

Catalunya Ràdio celebra el Nadal amb l'estrena per antena de la sèrie "La torre de vidre", escrita per Albert Sánchez Piñol, la primera sèrie de ficció en àudio immersiu, i amb programes especials per Nadal i Cap d'Any. I també amb la transmissió del tradicional concert de Sant Esteve i resums d'informatius, esports, sèries, música i cinema

Actualitzat

L'arrencada de la programació especial serà el divendres 24 a la mitjanit, amb l'emissió del concert del 50è aniversari de l'estrena de l'Himne de les Nacions Unides de Pau Casals, al qual seguirà el concert d'"Un nadal a Versalles", amb Jordi Savall. Aquestes seran les dues primeres col·laboracions amb Catalunya Música, que tindrà continuïtat aquest primer cap de setmana amb la transmissió del concert tradicional de Sant Esteve també des del Palau de la Música, amb Olga Cardús al capdavant.

El dia de Nadal s'emetrà una programació poc convencional: els programes de la graella de Catalunya Ràdio fan allò que volen. A partir de les 6 del matí i fins a les dues de la matinada, ens acompanyaran amb música, revelant secrets dels equips, amb humor o amb uns "Pastorets" fets amb els oients.

El diumenge 26, a partir de les 15.00 i fins que anem al Palau de la Música, els personatges de "La torre de vidre" prenen l'antena de Catalunya Ràdio. És la primera sèrie de ficció en àudio immersiu de Catalunya Ràdio. Una sèrie inquietant, ambientada en una Barcelona postapocalíptica on apareixen criatures amenaçadores, perills i intrigues existencials. És una proposta revolucionària que aconsegueix atrapar els oients, i que, per gaudir-ne completament, cal escoltar-la amb els auriculars posats. Pere Arquillué, Nausicaa Bonnín, Lluís Marco, Pep Anton Muñoz i Artur Busquets són els encarregats de donar vida als protagonistes d'aquesta inquietant història.

El 31 de desembre, Catalunya Ràdio acomiada el 2021 amb "L'última hora de l'any", amb l'equip de "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio". Quim Morales, Joel Diaz, Charlie Pee, Xavier Perez Esquerdo, Jordi Ramoneda, Albert Castellví i Albert Jódar tanquen l'any amb el seu particular humor i amb els oients. Després, la revetlla, primer amb Albert Puig i després amb Miqui Puig, omplirà de música, fins a les 6.00, la primera matinada del 2022.

El dissabte 1 de gener és el dia de fer balanç de l'any . Es farà un repàs de com ha estat el 2021 amb els resums de l'any dels serveis informatius, de l'àrea d'esports i d'entreteniment, resums de cinema, sèries, literatura, música catalana, música internacional i música clàssica.

catradio.cat

Anar al contingut