Comscore setembre 2017

Catalunya Ràdio bat el rècord d'audiència digital

El consum a internet creix un 200% en un any. Més de 491.000 usuaris únics a Catalunya s'han connectat al web i a l'app de Catalunya Ràdio durant el setembre

Actualitzat

Catalunya Ràdio aconsegueix una xifra rècord d'audiència a internet i tanca el mes de setembre amb 491.000 usuaris únics a Catalunya i 771.000 a Espanya, la qual cosa representa un creixement del 200% respecte al setembre del 2016, segons dades de la consultora comScore. Un mes marcat pels continguts vinculats al moment polític que viu el país, amb la Diada de fons, i on l'humor té un pes considerable entre la tria dels usuaris que accedeixen a Catradio.cat i a l'app.

Les discrepàncies entre el director de TV3, Vicent Sanchis, i el periodista Jordi Évole a "El suplement" sobre el paper que havien de tenir els mitjans de comunicació l'1 d'octubre van ser l'àudio més escoltat de tot el mes.

L'entrevista de Mònica Terribas a Dann Everts, líder del grup d'observadors internacionals a Catalunya per l'1-O; la visita de l'Empar Moliner a una manifestació de Somatemps davant de Catalunya Ràdio; o les declaracions de l'economista Xavier Sala i Martín sobre el ministre Luis de Guindos i l'advertència que el PIB de Catalunya cauria un 30% amb la independència són alguns dels continguts més destacats del setembre. L'humor de l'"APM?" d'"El matí de Catalunya Ràdio" també triomfa amb les declaracions d'un policia nacional "ansiós" per utilitzar la força a Catalunya o el recull d'algunes de les perles que s'han dit dels catalans els últims anys, amb l'àudio "Catalanofòbia, la resposta de l''APM?' al vídeo del PP".

 

TV3, líder a internet i també rècord d'audiència

TV3 ha tornat a ser líder d'audiència a internet a Catalunya, amb 1.938.000 usuaris únics, i acumula un lideratge de 5 mesos.

Aquestes dades suposen un creixement d'un 53% respecte al mes de setembre del 2016.

Pel que fa a l'estat espanyol, un total de 2.493.000 usuaris únics han consumit continguts del web i de l'app del canal.

 

CCMA 

En conjunt, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals acumula 2.128.000 usuaris únics a Catalunya i 3.143.000 a Espanya aquest mes, dues xifres que baten rècords d'audiència a internet.

Anar al contingut