#DiaCatRàdio

Catalunya Ràdio avança la celebració del Dia Mundial de la Ràdio al 10 de febrer

La decisió s'ha pres a conseqüència de la coincidència de dates amb el judici del procés

Actualitzat

Aquest 2019 celebrarem, tres dies abans de la data fixada per l'ONU, el Dia Mundial de la Ràdio, que enguany té per lema "Diàleg, tolerància i pau". L'avançament al 10 de febrer permetrà consolidar la proposta de fer ràdio a casa dels oients i, alhora, no interferir en el seguiment rigorós i exhaustiu del judici als líders independentistes, que ha de començar el 12 del mateix mes.

Serà la tercera vegada que Catalunya Ràdio trasllada tota la seva programació d'aquell dia tan especial fora de l'estudi. Ja està oberta una crida en què es pot demanar l'espai que t'agradaria acollir per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. Només has d'argumentar per què vols que vinguem a fer ràdio a casa teva, la teva escola, la teva associació o el teu mercat. De fet, l'any passat es va emetre "El matí de Catalunya Ràdio" des de la Boqueria, a Barcelona.

"El suplement", "Mans", "En guàrdia", "Tot gira", "L'ofici de viure" i "La nit dels ignorants 3.0" estaran més a prop que mai dels oients el 10 de febrer. Suma't a la festa i viu el #DiaCatRàdio amb nosaltres!

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut