#AdolescentsiCat

Catalunya Ràdio aposta pels "millennials" i la generació Z amb "Adolescents iCat"

Diumenge 18, a les 21.00, iCat estrena nou espai presentat per Roger Carandell i els "instagramers" Juliana Canet i Joan Grivé

Actualitzat

"Entre hormona i hormona, neurona." Aquest és el lema amb què es presenta "Adolescents iCat", un nou espai audiovisual destinat als "millennials" i a la generació Z que s'instal·larà cada diumenge a l'antena d'iCat fm i també a Youtube. Presentat pel periodista Roger Carandell i els "instagramers" Juliana Canet i Joan Grivé, tindrà convidats de referència pel públic jove i abordarà les qüestions que més els importen i preocupen: internet, sexualitat, bulling, alimentació, amics... Tot, amb un llenguatge directe, carregat de bon humor, i amb la millor companyia. Entre els col·laboradors habituals hi haurà "youtubers" i "instagramers" de renom com Pol Gise i Long Li Xue.


Al programa, d'una hora de durada, els convidats s'hauran d'atrevir amb els reptes i seccions "extremes" sense complexos. El primers valents seran els actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie de TV3 "Merlí", que donaran el tret de sortida a la interacció amb els oients i usuaris durant la gravació a través de les xarxes socials, com ara l'Instagram d'"Adolescents iCat", Youtube i Spotify, a partir del primer programa.


El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, considera que aquesta aposta és la prova que "donem continuïtat al compromís de treballar per arribar a nous públics i de dotar el canal de música i cultura d'uns continguts que no tenia en l'entorn digital, adquirit en el moment del retorn a l'FM". Gordillo també destaca el caràcter refrescant del nou programa: "Amb 'iCatKids' ja ens dirigim a la franja infantil i als pares, i amb 'Adolescents iCat' posem una proposta innovadora al servei d'una franja d'edat que no teníem coberta, incorporant nous continguts de les xarxes a l'antena i projectant alhora les marques iCat i Catalunya Ràdio entre els joves".
 


Entra a l'univers d'"Adolescents iCat"! Cada diumenge, a partir de les 21.00, a iCat, Youtube i Instagram.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut