#SentènciaCatRàdio

Catalunya Ràdio aconsegueix l'audiència digital més alta des de l'octubre de fa dos anys

L'emissora ha sumat més d'un milió tres-centes mil reproduccions l'última setmana, coincidint amb la reacció a la sentència del judici del procés

Actualitzat

Noves audiències digitals de rècord. L'audiència de Catalunya Ràdio la setmana passada ha estat la més alta des de l'octubre de fa dos anys, quan es va aconseguir el millor consum a internet de la història de l'emissora.

El nombre de reproduccions a través de catradio.cat ha acumulat més d'un milió tres-centes mil escoltes, comptant les audiències del directe i a la carta. Aquestes dades suposen un increment del 97,7% respecte a la setmana anterior. També ha fet audiències de rècord l'app de Catalunya Ràdio, que ha arribat a les xifres de l'octubre del 2017.

L'àudio a la carta més escoltat de la setmana passada és la secció de l'economista Xavier Sala-Martín a "El matí de Catalunya Ràdio", on analitza els efectes de vagues i mobilitzacions com les que ha impulsat Tsunami Democràtic.

El segon contingut més clicat aquesta setmana és l'entrevista d'"El suplement" a Jordi Borràs, on el fotoperiodista descrivia els incidents de la nit de divendres a la plaça Urquinaona de Barcelona i deia: "La policia està descol·locada".

Finalment, el tercer àudio amb més reproduccions és la conversa/reportatge d'"El suplement" amb joves d'entre 15 i 20 anys que han estat a peu de les barricades reaccionant a la sentència del Tribunal Suprem.

Pel que fa als programes, els més escoltats han estat, per aquest ordre, "El matí de Catalunya Ràdio", "El suplement", "Catalunya nit" i l'"APM?". Aquests dos últims espais estan aconseguint molt bones audiències des de l'inici de la temporada, amb les incorporacions de Laura Rosel, Ernest Codina i Joel Díaz. De fet, l'"APM?" ha canviat l'horari aquest any. Ara s'emet cada tarda, de 18 a 19 h.

L'audiència del directe de Catalunya Informació, que ha seguit les protestes al carrer en antena conjunta amb Catalunya Ràdio, també ha estat la més alta dels 27 anys de l'emissora. Mònica Terribas, Òscar Fernández, Kílian Sebrià, Laura Rosel, Marta Romagosa i Roger Escapa són alguns dels realitzadors i realitzadores que han presentat especials informatius aquests dies.

Anar al contingut