Renovem la nostra oferta digital

A Catalunya Música millorem l'entorn digital amb l'objectiu d'arribar a nous públics, a través d'un disseny visual més modern i atractiu
Renovem la nostra oferta digital
#ApassionadamentClàssics

Renovem la nostra oferta digital

A Catalunya Música millorem l'entorn digital amb l'objectiu d'arribar a nous públics, a través d'un disseny visual més modern i atractiu

Volem continuar sent el referent de la música clàssica a Catalunya i satisfer, intensament, els paladars musicals més selectes com ho hem fet fins ara, des de l'emoció. Però també volem transmetre la nostra passió per la música d'una manera desacomplexada, atractiva i moderna al màxim de gent possible, sense perdre el que ens defineix: la ràdio feta des del cor. Per tot plegat, ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou web de Catalunya Música.

Hem renovat totalment la nostra oferta digital, amb un disseny responsiu que s'adapta tant a ordinadors com a mòbils i tauletes, i que aposta per potenciar l'escolta del directe amb un reproductor avançat que ofereix informació addicional relacionada amb l'obra que s'està reproduint. En la nova oferta també es potencien els concerts, un dels nostres continguts estrella en el consum a la carta. L'estrena del web coincidirà amb un nou impuls de la presència de Catalunya Música a les xarxes socials, amb l'objectiu d'arribar a nous públics a través d'un nou llenguatge.

És una bona oportunitat també per reivindicar l'aposta que va fer Catalunya Música fa un parell de temporades per obrir noves finestres de la seva programació a altres generes musicals que estan a tocar de la clàssica i que sovint viuen en terra de ningú. El jazz, els musicals, les músiques del món, entre d'altres, també tenen cabuda en la nostra oferta radiofònica. Perquè som apassionadament clàssics i el que ens mou és la música, és el nostre ADN.

I aquesta passió per la música és el que compartim amb vosaltres, els nostres oients. I el que volem és, tal com explica Àlex Robles, director de Catalunya Música:

Encomanar aquesta passió a través de nous mitjans i noves plataformes. Estem convençuts que tenim uns continguts excel·lents, avalats pels resultats, i ara pretenem que arribin a molta més gent, amb un concepte més modern i directe.

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, també referma aquest missatge

Catalunya Música es renova perquè durant tots aquests anys hem canviat, l'audiència ha canviat i la manera de consumir música ha canviat". I afegeix que "aquesta renovació formal i estètica de les plataformes digitals de l'emissora es fa per "arribar al nostre públic d'una manera més atractiva i emocional i, sobretot, amb l'objectiu de captar-ne de nou.

Esperem que us agradi i que en gaudiu tant com nosaltres. Som #ApassionadamentClàssics!