Bernat Vivancos
Bernat Vivancos
Programació especial

Edició especial "El compositor de la setmana", amb Bernat Vivancos

El programa, conduït per Montse Aguilera, s'obre amb aquest nou format a descobrir la creació contemporània acompanyats pel mateix compositor. Del 10 al 14 de febrer, Bernat Vivancos serà "El compositor de la setmana" a Catalunya Música

El 2020, alguns dels compositors actuals del nostre país seran protagonistes del programa monogràfic "El compositor de la setmana", que explora la vida i l'obra dels compositors de tots els temps, de dilluns a divendres, de 10 a 11 del matí, amb Montse Aguilera a Catalunya Música.

El dilluns 10 de febrer obrim les portes a la creació contemporània amb la setmana del compositor Bernat Vivancos. Participarà en els cinc programes perquè el puguem conèixer de prop i ens presenti la seva música.

Bernat Vivancos és un dels compositors catalans amb més projecció internacional. Format a l'Escolania de Montserrat, Barcelona, París i Oslo i professor de l'ESMUC en l'actualitat, és un compositor que personalitats del món de la música com Jordi Savall defineixen com a representant del Nou Renaixement musical. Autor de grans arquitectures sonores, Vivancos és un creador de gran versatilitat capaç d'escriure obres religioses, plenes de sensualitat, o col·laborar amb artistes del pop com Rosalía o Jennifer López.

Bernat Vivancos serà cada dia a l'estudi de Catalunya Música per explicar-nos detalls sobre les obres que ell mateix ha triat del seu extens catàleg. Amb exemples musicals concrets descobrirem conceptes essencials en la seva música, ens farà partícips del seu treball com a compositor i a ell el podrem conèixer de primera mà i sentir què hi ha darrere d'aquest nom destacat de la música del segle XXI.

Anar al contingut