Fatma Said (Irina Litvinenko / BR)
Fatma Said (Irina Litvinenko / BR)
Dimarts 3 de març, a les 20.00

Catalunya Música ofereix en directe un recital de la soprano egípcia Fatma Said, des de la Casa de la Ràdio de Baviera

Dimarts, 3 de març, a les 20.00, Catalunya Música oferirà en directe, des de l'estudi 2 de la Casa de la Ràdio de Baviera de Munic, un recital de cançons de Maurice Ravel, Claude Debussy, Georges Bizet, Kurt Weill i Sherif Mohie El Din, protagonitzat per la soprano Fatma Said, acompanyada del pianista Eric Schneider. Aquest és un dels concerts que formen part de la programació especial "Dones en la música" que oferirà l'emissora, entre el 2 i el 8 de març, per destacar i posar en valor el talent de les dones dins el món de la música. Els comentaris de la retransmissió els farà Xavier Chavarria.

Aquest dimarts tindrem l'oportunitat de gaudir d'un recital protagonitzat per l'egípcia Fatma Said. Said va estudiar cant a Berlín i després es va traslladar a estudiar òpera a Milà i va debutar com a Pamina a la Scala de Milà, el 2016. De fet, ha estat la primera soprano del seu país que ha obtingut una beca per estudiar a la cèlebre Acadèmia milanesa. El mateix any va ser inclosa en el programa de "New Generation Artists", de la BBC. Al desembre del 2014, va participar, juntament amb Pretty Yende i Juan Diego Flórez, en la primera edició del Concert pels Drets Humans, celebrat al Palau de les Nacions de Ginebra. Ha estat guardonada en diverses ocasions: als premis del Concurs Internacional de Lied Robert Schumann (2011), al Concurs Internacional d'Òpera Giulio Perotti (2011), en el Setè Concurs Internacional d'Òpera Leyla Gencer a Istambul (2012), i el 2016 va obtenir el primer premi del Vuitè Concurs Internacional de Cant Verónica Dunne, a Dublín.

En aquesta ocasió la sentirem en directe, des de l'estudi 2 de la Casa de la Ràdio de Baviera de Munic, interpretant cançons, un gènere que també l'apassiona juntament amb l'òpera. Interpretarà obres de Maurice Ravel, Claude Debussy, Georges Bizet, Kurt Weill, i també cançons del seu compatriota Sherif Mohie El Din. Estarà acompanyada pel pianista Eric Schneider.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes al web de Catalunya Música.

 

#SomDones

#WomenInMusicDays

#EachForEqual

Anar al contingut