Catalunya Música transmetrà, el concert de la soprano Ofèlia Sala i l'OBC, des de l'Auditori

Catalunya Música transmetrà, aquest diumenge, 7 d'octubre, el concert de la soprano Ofèlia Sala i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, des de l'Auditori. La transmissió començarà 5 minuts abans de les 11:00 h.

Actualitzat

Ofèlia Sala i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida per Salvador Mas, interpretaran: "Tres sonates del pare Soler", orquestrades per Ricard Lamote de Grignon; "Còdex" (Tres glosses sobre fragments del Llibre Vermell de Montserrat), de Bernat Vivancos (obra d'encàrrec de l'OBC); "Trencadís", de Joan Guinjoan; "La rosa als llavis", d'Eduard Toldrà; el cicle "El combat del somni", de Frederic Mompou en l'orquestració d'Antoni Ros Marbà, i les "Danses de Don Quixot", de Robert Gerhard.

L'OBC interpretarà aquest mateix programa el 10 d'octubre a la Fira del Llibre de Frankfurt (a Alemanya), que aquest any té com a convidada d'honor la Cultura Catalana. 
Aquest diumenge, la transmissió des de L'Auditori començarà 5 minuts abans de les 11:00 h. Els comentaris de la transmissió els faran Joan Vives i el musicòleg Màrius Bernadó.

Anar al contingut