Catalunya Música transmetrà, diumenge, el concert de José Enrique Bagaría i l'OBC, des de L'Auditori

Catalunya Música transmetrà aquest diumenge, 21 d'octubre, des de L'Auditori el concert del pianista José Enrique Bagaría i l'OBC, dirigida per Vasily Petrenko. La connexió amb L'Auditori es farà cinc minuts abans de les onze del matí.

Actualitzat
El concert inclou l'audició de la versió orquestral del 2006 de l'obra "El lleó afamat", del compositor català Jesús Rodríguez Picó. Tot seguit el jove pianista José Enrique Bagaría amb l'OBC interpretarà una obra de joventut de Serguei Rakhmàninov: el "Concert per a piano i orquestra núm. 1, op. 1", que el compositor va escriure quan encara no havia fet els vint anys.

Per acabar, l'OBC interpretarà una obra de maduresa del compositor rus Serguei Prokófiev: la "Simfonia n. 5, op. 100", la més ambiciosa i la més ben acabada de les set simfonies del compositor rus. Prokófiev la va escriure durant la Segona Guerra Mundial i la seva composició va coincidir amb la victòria de l'exèrcit soviètic sobre les tropes nazis.

Els comentaris de la transmissió els faran Joan Vives i Francesc Conesa, director de l'Escola de Músics de Sant Boi de Llobregat.
Anar al contingut