Marina Romero dirigirà "El matí de Catalunya Ràdio" del 18 de juliol al 28 d'agost del 2022 (Foto: Jordi Ramoneda)
Catalunya migdia

Marina Romero, un dels noms destacats de l'estiu a Catalunya Ràdio

La periodista liderarà "El matí", Adam Martín presentarà les tardes, i Roger Carandell i Marta Montaner faran tàndem el cap de setmana a "El suplement d'estiu"

Actualitzat

Canvi de noms a partir del 18 de juliol a Catalunya Ràdio. La programació d'estiu, que s'allargarà fins al 28 d'agost, manté l'estructura de la graella habitual. La periodista Marina Romero, que ja forma part de l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio", agafarà el relleu de Laura Rosel durant sis setmanes al capdavant del magazín d'actualitat de referència, de dilluns a divendres, de 7.00 a 13.00. Un programa, segons Romero, on cada matí estareu informats de tot el que passi, i també us divertireu amb els millors moments de "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio":

"Després de dos estius molt estranys, aquest serà el primer estiu on tornarem a viure les vacances sense limitacions ni restriccions. A "El Matí de Catalunya Ràdio" tenim molt clar que la ràdio serà la millor companyia que podreu trobar. Tindrem el telèfon ben obert per escoltar-vos i compartir aquest estiu amb vosaltres."

Adam Martín, que sempre ha reivindicat que un programa a l'estiu no vol dir que perdi el pols de l'actualitat ni la rigorositat, torna a posar-se al capdavant de les tardes de Catalunya Ràdio, de 16.00 a 19.00.

"Estic molt content que Catalunya Ràdio torni a confiar en mi, és el tercer estiu que farem les tardes. Hi haurà un equip molt jove i estic segur que ens ho passarem molt bé."

Adam Martín farà les tardes d'estiu a Catalunya Ràdio aquest 2022

A partir de les 19.00, el "Tot costa", tant per ràdio com per tele, a través d'Esport3, analitzarà l'actualitat esportiva estiuenca, fins a les 20.30, on el "Catalunya nit" repassarà les notícies més importants del dia.

Cada dia, entre setmana, a les 21.00 farem "L'hora del podcast", amb continguts digitals destacats de l'emissora com "La torre de vidre", "Historial Clínic" (també amb Adam Martín), "Mix 97", "Felicitat digital" (amb Mariola Dinarès), "Ja m'entens" (David Àvila), "Misteris... o no?" (amb Sebastià d'Arbó) i "La família" (amb Roger de Gràcia, Maria Sherman i Juanjo Sáez).

I el cap de setmana?

Roger Carandell i Marta Montaner, dues de les cares més joves de Catalunya Ràdio que durant la temporada regular formen part dels "Adolescents XL", es posaran al capdavant d'"El suplement d'estiu", de 9.00 a 12.00, per seguir ben informats i entretinguts també els dissabtes i diumenges:

"Farem una cosa 'picadeta, fresca i dinàmica'... És que sempre m'ha fet molta gràcia quan la gent del sector defineix així els programes. Seriosament, ens fa molta il·lusió i ja estem treballant en un "suplement d'estiu" amb molt d'entreteniment i molta entrevista."

Carandell i Montaner, talents emergents del panorama radiofònic català, fan un pas endavant amb aquest repte, en una nova mostra de la inquietud de la radio pública per renovar els referents i donar oportunitat a noves generacions de comunicadors.

Roger Carandell i Marta Montaner faran "El suplement d'estiu" a Catalunya Ràdio aquest 2022

Un dels eixos sobre els quals pivotarà la programació d'estiu serà la cultura, amb "Cafè Europa", el projecte que acompanya el festival Grec; "Les muses", amb Juliana Canet i Ofèlia Carbonell, vinculat a la música clàssica i al Festival de Peralada; "Galaxia Euterpe", d'Àlex Gorina, o la cobertura de la temporada de castells amb el programa "3 rondes"; el "Sona9" amb la música catalana emergent i Lluís Gendrau, la gastronomia a "La fonda" de Pep Nogué o el "Tast vertical" d'Empar Moliner. I també el "Dies de ràdio", amb Santi Carreras, per oferir una mirada a la nostra ràdio.

En definitiva, l'actualitat, la cultura, els esports i l'entreteniment de primer nivell seguiran presents a partir del 18 de juliol a Catalunya Ràdio.

 

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
Anar al contingut