El cotxe amb el qual va fugir, bloquejat per la policia
Catalunya al dia

Una persecució policial de pel·lícula posa Girona de cap per avall

Un home amb nombrosos antecedents fuig de la policia, se salta semàfors, envaeix voreres i va contra direcció sense que encara se sàpiga per què

RedaccióActualitzat

El centre de Girona va quedar dimecres a la tarda alterat per una escena pròpia d'una pel·lícula d'acció. Un home de 39 anys, amb nombrosos antecedents, va protagonitzar una persecució amb la policia pel centre de la ciutat en ple dia.

Hi va haver de tot, però, per sort, no hi va haver ferits.

La persecució va començar cap a les cinc de la tarda. Els Mossos estaven identificant dos homes a prop de l'estació de trens. Un, a peu de carrer, i l'altre, dins un cotxe. De sobte, el conductor va arrencar i va fugir a tota velocitat, conduint de manera temerària pels carrers de la ciutat.

La persecució va començar prop de l'estació de Girona (Clara Jordan)

Va passar pel carrer de la Rutlla, l'avinguda Lluís Pericot i Emili Grahit, perseguit per patrulles dels Mossos d'Esquadra i la policia municipal, que intentaven que aturar-lo.

Durant el seu recorregut, va pujar a la vorera diverses vegades, cosa que va obligar alguns vianants a apartar-se corrents, va saltar-se diversos semàfors i en alguns moments va anar contra direcció.

Encara no se sap per què l'home va fugir (Clara Jordan)

Van ser molts els gironins que es van preguntar què estava passant, i se'n van fer ressò a les xarxes socials.

 

 

El recorregut va acabar a la zona de Vista Alegre, molt a prop, justament, d'on és la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Allà va abandonar el cotxe i va fugir corrent.

Els Mossos ja l'havien identificat, però no el van poder localitzar fins que ell mateix, a les nou del vespre, es va entregar. Ha passat la nit a comissaria i encara s'hi estarà una nit més, fins que passi a disposició judicial.

Algunes de les destrosses que va provocar, al carrer Maluquer Salvador (Clara Jordan)

L'acusen de conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l'autoritat, atemptat contra agent de l'autoritat i danys. I és que pel camí va causar destrosses en tres vehicles policials, en diversos cotxes particulars que estaven aparcats al carrer i també en el mobiliari urbà, que avui s'estan avaluant.

Encara no se sap per què va decidir fugir. Ja té antecedents de fets anteriors també per conducció temerària, i per delictes relacionats amb drogues i robatoris.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut