Tornen a obrir els Frankfurts Vallès de Terrassa, Barcelona i Badalona
L'establiment del carrer Gavatxons de Terrassa va ser el primer de la propietat (Casa Vallès)
Catalunya al dia

Compte enrere: els Frankfurts Vallès reobriran d'aquí a una setmana

Els populars establiments de Barcelona, Badalona i Terrassa solucionen els problemes de subministrament que els van obligar a tancar

Actualitzat

El dijous 25 de maig, els clients dels dos Frankfurts Vallès de Terrassa, el del carrer Gavatxons i el del carrer Sant Roc, es van quedar amb un pam de nas: els establiments havien tancat i un cartell a la porta explicava que per un problema de subministrament no podien garantir ni la quantitat ni la qualitat del producte. Després va passar el mateix amb els tres locals de Barcelona, dos a Pedralbes i un a Gràcia, i els dos de Badalona.

Tornen a obrir els Frankfurts Vallès de Terrassa, Barcelona i Badalona
El frankfurt és el producte més emblemàtic dels establiments (Casa Vallès)

El problema, ha explicat el propietari, Manel Vallès, es va originar quan es va jubilar l'amo de la fàbrica que els subministrava els productes des de feia quinze anys i la va vendre:

"Amb el nou propietari les coses no van anar com havien d'anar. Em fa proposar signar un contracte determinat que jo no podia acceptar i em fa dir que o signava o em tallava el subministrament."

Immediatament, es va posar en contacte amb altres proveïdors dels productes carnis que ofereixen els Frankfurts Vallès, i n'han trobat dos:

"Estem treballant amb dos proveïdors. No sé si podrem tornar a oferir tots els productes, potser algun es quedarà pel camí. És molta feina, és un producte que s'ha de fer ben fet i no volem donar una cosa que no és."

Tornen a obrir els Frankfurts Vallès de Terrassa, Barcelona i Badalona
El local de Pedralbes, un negoci molt popular a Barcelona (Casa Vallès)

Manel Vallès assegura que d'aquí uns dies podran tornar a obrir:

"D'aquí una setmana tornem a arrencar i tal dia farà un any. És una pèrdua econòmica i també moral perquè a mi em sap molt greu el que ha passat, però has de superar-ho."

El tancament no ha suposat cap problema laboral. La plantilla continua intacta i el propietari només demana a la clientela que els perdonin pel que ha passat.

Tornen a obrir els Frankfurts Vallès de Terrassa, Barcelona i Badalona
La casa té dos establiments a Badalona (Casa Vallès)

Casa Vallès va inaugurar el primer Frankfurt a Terrassa, al carrer Gavatxons, l'any 1963 i es va convertir en un dels precursors del menjar ràpid a Catalunya.

Anar al contingut