Vista general del Dragon Khan i el Shambala a Port Aventura World
Vista general del Dragon Khan i el Shambala a Port Aventura World
Catalunya al dia

El bitcoin puja al Dragon Khan

Port Aventura incorporarà les criptomonedes en el pagament als seus hotels a partir de la temporada que ve

Actualitzat
TEMA:
Bitcoin

Port Aventura World es convertirà en el primer resort de parcs temàtics d'Europa que integra el pagament amb bitcoins als seus hotels. L'acció forma part del pla de transformació tecnològica del complex d'oci i d'ampliació de l'ús d'eines de gestió digital dins el parc.

L'operativa amb bitcoins es podrà fer en qualsevol dels sis hotels del resort, que disposen de 2.300 habitacions. Progressivament es vol implantar també el pagament amb altres criptomonedes per donar servei als clients que les vulguin utilitzar i fer-ho de manera àgil, senzilla i segura, segons explica el complex en un comunicat.

Aquest projecte es desenvolupa dins de l'empenta estratègica per a la innovació i digitalització en què està immersa la companyia, segons el director general de Negoci de Port Aventura World, David García.

"L'impuls d'iniciatives com aquesta ens permet estar alineats amb les últimes tendències i satisfer les necessitats dels nostres clients, aspectes imprescindibles per reforçar la nostra posició d'empresa líder i innovadora en la indústria d'entreteniment."

Hotel Colorado Creek a PortAventura World
Hotel Colorado Creek, a Port Aventura World (Port Aventura World)

D'aquesta manera, amb 170.000 satoshis (la milionèsima part d'un bitcoin) es podrà comprar un paquet bàsic d'estada al parc si es manté la cotització actual, en què un bitcoin val 38.200 euros.

Port Aventura posa la incorporació dels bitcoins com un exemple de la transformació tecnològica i digital que està fent en la seva gestió, segons David Garcia.

"A Port Aventura World estem immersos en un profund procés d'acceleració digital amb l'objectiu de millorar l'experiència dels nostres visitants i seguir impulsant formes d'entreteniment innovadores."

El resort també està reforçant el canal en línia, impulsant el desenvolupament de la web i l'app, i enfortint l'ús d'eines digitals. L'ús de la criptodivisa en el comerç s'ha convertit en tendència i l'estan començant a incorporar en les seves transaccions empreses de tot el món i de tots els sectors.

ARXIVAT A:
Bitcoin

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut