Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
#CastellsCatRàdio

Un Sant Fèlix ple de contrastos

La popular diada castellera, en imatges, on ha destacat el 2 de 8 amb folre i el gran número de castells desmuntats

Actualitzat

La diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès ha estat una actuació de contrastos amb tres colles, la Colla Vella, els Castellers de Vilafranca i la Jove de Tarragona que han marxat de plaça prou satisfetes, tot i que no han complert al 100% els seus objectius, i una Joves de Valls que només ha pogut fer un castell, el 2 de 8 amb folre, curiosament el millor que s'ha vist a plaça.

Els Verds de Vilafranca han carregat d'inici el 3 de 10 amb folre i manilles i han descarregat el 3 de 9 amb folre i agulla, el 2 de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els ha quedat pendent el 4 de 9 sense folre, del qual han fet un intent desmuntat.

 

La Colla Vella també ha començat la diada amb un castell carregat, el 4 de 9 sense folre, per tot seguit completar el 2 de 8 sense folre i el 5 de 9 amb folre. Han tancat la diada amb el pilar de 6.

 

La Colla Jove de Tarragona ha sortit d'inici amb el 4 de 9 amb folre i agulla que s'ha quedat en intent. Han pogut reconduir l'actuació amb el 9 de 8, i els dos castells bàsics de 9, els 3 i 4 de 9 amb folre.

Han completat l'actuació amb el seu primer pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada. Cal destacar també un intent de 3 de 10 amb folre i manilles.

 

La Joves de Valls ha sortit amb només un castell de plaça, el 2 de 8 sense folre que han fet en primera ronda. Tot seguit han fet dos intents desmuntats de 3 de 9 sense folre, castell inèdit a la història dels castells i dos intents desmuntats també de 3 de 9 amb folre.

 

 

L'equip de #CastellsCatRàdio tornarà per la diada del primer diumenge de festes a Tarragona, el 15 de setembre, amb el millor equip, al micròfon, a les xarxes i amb la càmera de Pau Venteo.

ARXIVAT A:
Castellers
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut