Gesta Olympia

gesta-olympia

El periple de Catalunya migdia esports cap als Jocs de Rio de Janeiro passa per fer una mirada enrere. Amb Marta Garcia, ens capbussem en la història dels Jocs i busquem les gestes, les fites i els moments més impactants.

A la ville de...

a-la-ville-de...

Cada cap de setmana al Tot Gira, la Maria Guixà i la Montse Mir ens acosten l'actualitat dels Jocs de Rio des d'una perspectiva polièdrica. Una passejada personal i esportiva pels principals escenaris i protagonistes d'aquest gran esdeveniment.

Vinicius i Tom

vinicius-i-tom

 
Amb Vinicius i Tom, a Catalunya Informació, les mascotes dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio 2016, repassem l'actualitat vinculada amb l'esdeveniment esportiu més gran. Des de la classificació dels esportistes al marxandatge que generen uns Jocs Olímpics.  

Caipirinha Olímpica

caipirinha-olímpica

Els nostres esportistes no només competiran aquest estiu a Rio. Ja ho estan fent al Club de la Mitjanit!! La "Caipirinha Olímpica" ja està en joc! A banda de conèixer com es preparen els esportistes catalans per participar en l'esdeveniment esportiu més gran del món i quins són els seus somnis i objectius, descobrirem qui en sap més de Jocs Olímpics. El nostre particular podi atorga un premi peculiar: beure's una Capirinha en el Club més selecte de tots: el de la Mitjanit!

Anar al contingut