David Guzman i Joan Ollé
David Guzman i Joan Ollé

Guzman i Ollé estrenen "Cafè Àsia"

El programa acompanyarà, a partir del 17 de juny, el viatge per la ruta de la seda del Festival Grec 2018 de Barcelona

Actualitzat
Aquest diumenge, Catalunya Ràdio estrena el programa "Cafè Àsia", dirigit per David Guzman i Joan Ollé, i que acompanyarà durant l'estiu el viatge per la ruta de la seda del Festival Grec 2018 de Barcelona. L'espai s'emetrà durant dotze setmanes i tindrà una durada d'una hora. Entre el 17 de juny i el 22 de juliol, s'emetrà a les 22.00 i, entre el 29 de juliol i el 2 d'agost, a les 00.00.

"Cafè Àsia" farà un itinerari a través de la història i la cultura d'alguns dels països més influents de l'anomenat gegant asiàtic. Un recorregut farcit de converses en profunditat amb figures del món de la cultura asiàtica; poemes, fragments de novel·les, relats i contes d'alguns dels grans viatgers de la història com Marco Polo o Ibn Battuta. L'espai també reflexionarà sobre el diàleg entre Orient i Occident amb debats i converses sobre democràcia, el paper de la dona o la globalització; a més d'aportar una selecció musical d'influència oriental.

El programa vol ser un espai de trobada a Catalunya Ràdio que acostarà els oients al Japó (dos capítols), a la Xina (dos capítols), a Corea, a l'Índia, al Vietnam, a Tailàndia, a l'Afganistan, a l'Aràbia Saudita, a les Filipines i a l'Iraq.

Guzman i Ollé van fer tàndem a la secció "Blablabla" d'"El suplement", amb Ricard Ustrell, i Catalunya Ràdio els torna a ajuntar ara a "Cafè Àsia". David Guzman presenta actualment els programes "Ciutat Maragda", a Catalunya Ràdio, i "L'irradiador", a iCat.

Anar al contingut