Música
Música

Al "Cabaret elèctric" la música és el nostre aliment principal. Descobrirem les novetats musicals, serem als festivals de referència de la música independent i també viatjarem a les entranyes del rock'n'roll amb una colla de melòmans com Quique Ramos i Jaume Bellmunt, DJ Mayfield. Un cop al mes, us convidarem a un concert en directe a la sala 2 de l'Apolo de Barcelona. 

Podcast
Cine i Sèries
Cine i Sèries

Les pantalles s'han multiplicat i, si hi ha una guerra entre elles, segur que guanyarà la de l'ordinador. Explorarem el cinema independent i descobrirem les sèries de la temporada. En aquest viatge, ens acompanyaran crítics, professionals del cinema i fins i tot gent que dorm poc perquè la vida és massa curta per totes les imatges que ens queden per veure. A les nostres files, eminents cinèfils com Àlex Gorina, Cristina Bordas i Andreu Meixide. 

Podcast
Llibres i còmics
Llibres i còmics

Un espai dedicat als bons lectors, tant de còmic com de novel·les. Aquí podreu recuperar les converses que tenim amb els autors, els lectors emocionats per una descoberta i també la secció 'Laie recomana' on el nostre llibreter de capçalera ens recomanarà novetats i llibres de fons. Entre els nostres col·laboradors hi trobareu escriptors i traductors com Yannick Garcia, Martí Sales, Marina Espasa, Anna Pantinat i Ferran Ràfols.

Podcast
El venedor d'enciclopèdies
El venedor d'enciclopèdies

Biel Perelló, aclamat guionista i nedador free lance, demostrarà el seu savoir faire i el domini d'altres expressions en francès. Ens oferirà les claus del tema del dia amb l'ajut de la seva enciclopèdia, una obra en la qual porta treballant més de 25 anys. La primera enciclopèdia on la passió i la intuïció són més importants que el rigor i la raó. Tot l'esperit de Voltaire, Diderot i Alain Prost en un minut trepidant.

Podcast
Gastronomia
Anxova
Anxova

Dins un món d'estrelles Michelin i vinagres de Mòdena, al "Cabaret elèctric" volem dedicar un altar a la patata brava, a l'anxova i a l'arròs a la cubana. I ensenyar-te com n'és de fàcil i divertit menjar bé. Mònica Escudero del blog El Comidista, ens farà veure la llum. 

Podcast
Art i tendències
Art i tendències

Al "Cabaret elèctric" intentem tenir una brúixola ben afinada per no despistar-nos i poder seguir sense treva les novetats en el camp de la moda, l'art i les tendències urbanes. Performances, instal·lacions efímeres, fotografia, disseny, artesans, mercats d'artista.

Podcast
Arts escèniques
Arts escèniques

Estem vivint un dels moments més interessants i prolífics del teatre català. Una nova generació de dramaturgs, directors i les noves sales de petit format han seduït a molts. Al "Cabaret elèctric' fem pujar al nostre escenari als que seran els Pere Arquillué o Clara Segura del futur. Oriol Puig, crític teatral ens assenyalarà amb el dit que val la pena veure.

Podcast
Anar al contingut