#SentènciaCatRàdio

Audiència digital de rècord a Catalunya Ràdio per seguir la reacció a la sentència

Més del doble d'usuaris que l'anterior dilluns van reproduir àudios a l'emissora, coincidint amb l'anunci de la sentència del judici del procés

Actualitzat

Èxit digital el dia que el Suprem va fer pública la sentència del judici del procés. Catalunya Ràdio va sumar 200.000 reproduccions, xifra que representa un 128% més d'audiència que dilluns de la setmana passada. Aquestes dades també situen l'emissora als nivells de l'octubre de fa 2 anys, quan es van registrar els rècords històrics de catradio.cat. 

Entre els àudios a la carta més escoltats trobem la declaració que vam estrenar en exclusiva d'Oriol Junqueras, reaccionant al dictamen del tribunal presidit per Manuel Marchena: "Això no és justícia, és venjança".

També destaca l'entrevista que Laura Rosel va fer a Pep Guardiola, on l'exentrenador del Barça remarcava que l'"estat espanyol havia retrocedit 50 anys amb aquesta sentència".

Gran seguiment, també, de l'etiqueta #SentènciaCatRàdio a Twitter, amb gairebé 10.000 comentaris, i de l'estrena de la ràdio visual en aquesta plataforma. Coincidint amb les 15 hores de programació especial, els usuaris van poder seguir l'evolució de la jornada a través de vídeo, amb entrevistes i taules de debat diverses conduïdes per Mònica Terribas, Òscar Fernández, Kílian Sebrià i Laura Rosel

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut