Una temporada més, "Assaig general" serà el programa informatiu de Catalunya Música

Des de fa quatre temporades, el programa informatiu de Catalunya Música és l'"Assaig general". Després d'haver presentat diversos formats, aquest any el programa s'emetrà en directe cada dia, de dilluns a divendres, de 18 a 19 h.

Estarà dirigit, un cop més, per Albert Torrens, i correalitzat per Marta Lanau. L'equip del programa es completa amb Olga Cardús, producció i xarxes socials i Oriol Pinart, tècnic de so.

Cada dia, cap a un quart de nou del matí, -dins el magazín "Tots els matins del món"-, oferirà un butlletí informatiu per estar al dia de l'actualitat musical; mentre que a la segona edició, a les 6 de la tarda, actualitzarà i complementarà aquestes informacions.

Pel que fa a continguts, el programa seguirà de prop l'actualitat musical, sobretot clàssica, del nostre país, però amb especial atenció als espectacles pluridisciplinars o a aquells on la clàssica, entesa en un sentit ampli –inclosos gèneres com el jazz, les músiques del món…- dialogui amb altres tipus de música o amb altres arts.

El febrer de 2019, el programa de Catalunya Música "Assaig general" va obtenir el premi Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya 2018 en categoria de comunicació. El jurat va valorar ha valorat la cobertura que, dia a dia, "dona de les principals que afecten els diferents actors que treballen en l'ecosistema coral català", a més del "coneixement i entusiasme" dels conductors que "fa més viscudes i fonamentades les entrevistes, reportatges i cobertures de les diferents notícies relacionades amb el cant coral a Catalunya".

Un programa d'Albert Torrens i Marta Lanau.

Adreça electrònica del programa: assaiggeneral@catmusica.cat

Anar al contingut